Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sapanca, Arap Turistlerin Gözdesi Oldu

Türkiye'nin önemli doğal güzellikleri arasındaki Sakarya'nın Sapanca ilçesi, son yıllarda Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

yapı.com.tr/AA
Sapanca, Arap Turistlerin Gözdesi Oldu

İstanbul ve Ankara'ya yakınlığı nedeniyle yerli turistlerin de ilgisini çeken Sapanca, son yıllardaki yatırımlarla, Türkiye'nin turizm merkezleri arasındaki yerini aldı. Yerli turistlerin yanı sıra özellikle Ortadoğu'dan gelen ziyaretçi ve turistler için cazibe merkezi haline gelen ilçe, denize ve termal tesislere yakınlığı, Sakarya nehri, gölleri, ovaları, dağları ile tüm güzellikleri bünyesinde barındırıyor.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sapanca'nın Türkiye'nin doğusu ile batısını birbirine bağlayan köprü görevini gördüğünü söyledi.


İlçeye Ortadoğu'dan Batı'ya kadar her milletten insanların ilgi gösterdiğini anlatan Yavuz, "Son zamanlarda Ortadoğu'daki problemlerden dolayı Araplar Sapanca'ya ilgi gösteriyormuş gibi görünüyor. Türkiye, İslam devleti olması ve coğrafi güzellikleri nedeniyle insanları kendisine çekiyor. Bizim herkese kapımız açık, herkese her türlü hizmeti en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"Sapanca adeta İstanbul'un bir parçası" diyen Yavuz, "Buradan İstanbul'a bir saat, Ankara'ya 2,5 saat. Hızlı tren buradan geçtikten sonra bu süre daha da azalacak. İlçemiz, ulaşım yönünden güzel, dağı ve yeşil görünümüyle çok güzel" ifadesini kullandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sapanca-arap-turistlerin-gozdesi-oldu-_133794.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!