Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sarıyer-Büyükçekmece Arasına 100 Kilometrelik Tünel Ağı

Binali Yıldırım, trafik sorununa çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

yapi.com.tr
Sarıyer-Büyükçekmece Arasına 100 Kilometrelik Tünel Ağı

Binali Yıldırım, Avrupa Yakası’ndaki karayolu ulaşımını rahatlatacak projenin detaylarını anlattı. Akşam'dan Serkan Fıçıcı’ya konuşan Yıldırım “Türkiye’de yaptık İstanbul’da da yaparız, eğer seçilirsek her alanda İstanbul’u gelecek yüzyıla hazırlayacak projeleri “Yıldırım hızıyla” hayata geçirmeye hazırız” diyerek şunları kaydetti: “Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometreyi aşan tünel ağı kurulacak. Beylikdüzü TÜYAP’tan Sarıyer’e oradan da Kuzey Marmara Otoyolu’na uzanacak ardışık tüneller ile trafiğin tıkandığı noktalar By-Pass edilecek. 

Tünellerle bağlanacak
Yeni tüneller, bağlantı yolları, viyadükler ve köprülerle birbirine bağlanacak. Mevcut tünellerin de sisteme dahil olmasıyla yaklaşık 100 kilometrelik yeni bir güzergah ortaya çıkacak. Avrupa Yakası’ndaki karayolu ulaşım ezberlerini kökten değiştirebilecek kapasitedeki “Tünel Ulaşım Sistemi” sayesinde Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Esenler, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Eyüp Sultan, Kağıthane, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer İlçeleri arasında kesintisiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir...

http://www.yapi.com.tr/haberler/sariyer-buyukcekmece-arasina-100-kilometrelik-tunel-agi_171099.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!