Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Savaş Patlayınca, Trump Kule Projesini Türkiye'ye Çevirdi

İngiliz Times gazetesine konuşan Ivana Trump, yaklaşık 1 yıldan bu yana planlanan ve önümüzdeki aylarda Beyrut'ta temeli atılması beklenen lüks konut projesininin ülkedeki son gelişmeler nedeniyle rafa kalktığını söyledi.

Vatan Gazetesi



b>Lübnan'daki savaşın ülkedeki Körfez sermayesini tedirgin ettiği ve bu sermayenin alternatif olarak bölgede istikrarın sembolü olan Türkiye'yi tercih edeceği dün gelen bir haberle de desteklendi. Emlak kralı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, Dubaili DAMAC şirketiyle ortak yürüttüğü ve Beyrut'ta temeli atılması beklenen rezidans projesini rafa kaldırdı. Ivana Trump, Dubaili DAMAC ile 27 katlı kule projesi için alternatif olarak düşündüğü ilk adresin ise Türkiye olduğunu açıkladı.

İngiliz Times gazetesine konuşan Ivana Trump, yaklaşık 1 yıldan bu yana planlanan ve önümüzdeki aylarda Beyrut'ta temeli atılması beklenen lüks konut projesininin ülkedeki son gelişmeler nedeniyle rafa kalktığını söyledi. Trump, yeni hedeflerinin Türkiye, Fas, Mısır ve Fransa'da bu şekilde lüks rezidanslar inşa etmek olduğunu söyledi.

27 katlı olması planlanan ve kulenin 150 milyon dolara mal olması öngörülmüştü. Kulenin, iç dekorasyonundan sorumlu olan Ivana Trump, projeyi ileri bir tarihe ertelediklerini açıkladı. Lüks konut projeleriyle ünlü Dubaili DAMAC, projeyi Beyrut şehir merkezinde yapmayı öngörüyordu. Proje Lübnan'ın en lüks ve görkemli rezidanslannan biri olmaya adaydı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/savas-patlayinca-trump-kule-projesini-turkiyeye-cevirdi_47127.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!