Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Schindler, Berlin’de de Mimarların Yanında

Schindler, Türkiye’nin 7 öncü mimarının ses getiren projelerinin sergileneceği '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisine sponsor oldu. 'Türk Mimarisi ŞİMDİ' başlığı altında düzenlenen çağdaş Türk mimarisi hakkındaki en kapsamlı sergiler serisinin ikincisi olan '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisi, Berlin’de düzenleniyor.

yapi.com.tr
Schindler, Berlin’de de Mimarların Yanında

Schindler, Türkiye’nin 7 öncü mimarının ses getiren projelerinin sergileneceği '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisine sponsor oldu. 'Türk Mimarisi ŞİMDİ' başlığı altında düzenlenen çağdaş Türk mimarisi hakkındaki en kapsamlı sergiler serisinin ikincisi olan '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisi, Berlin’de düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl Torino’da gerçekleştirilen, bu yıl ise 15 Mayıs – 30 Haziran 2009 tarihleri arasında DAZ’da (Deutsches Architektur Zentrum) gerçekleştirilecek '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisi, Dr. Süha Özkan liderliğinde World Architecture Community tarafından düzenleniyor.



Sergide, Türkiye’nin 7 öncü mimarının çalışmalarından fotoğraflar, modeller ve videolar yer alacak. Emre Arolat, Can Çinici, Mehmet Kütükçüoğlu ve Ertuğ Uçar, Şevki Pekin, Nevzat Sayın, Murat ve Melkan Tabanlıoğlu ve Han Tümertekin’in tüm dünyada ses getiren çalışmaları tüm detaylarıyla ziyaretçilere sunulacak.

Schindler sponsorluklarına devam edecek

Schindler Türkiye Genel Müdürü Mete Zadil, sergiyi düzenleyen World Architecture Community çalışmalarını Schindler Türkiye olarak başından beri takip ettiklerini belirtti. Zadil yaptığı açıklamada, “Dünyanın tüm mimarlarına açık olan World Architecture Community genç mimarların kendilerini çok daha hızlı ifade edebilmelerini ve kariyerlerinde daha süratli ilerlemelerini sağlıyor” dedi.

Ayrıca 7 büyük mimarın katıldığı böyle büyük bir sergiye sponsor olmalarının gurur verici olduğunu belirten Mete Zadil, “Dünya çapındaki bu projede 7 müthiş öncü var ve Schindler olarak böyle prestijli bir serginin sponsoru olma imkanına ulaştığımız için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Benzer sponsorlukları önümüzdeki yıllarda da devam ettirmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schindler-berlinde-de-mimarlarin-yaninda_68889.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!