Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Schneider Electric'e FAS'tan Ödül

Schneider Electric, Global Çalışan Hisse Sahipliği Planı Prix de l’Indice Euronext-FAS IAS® ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
Schneider Electric'e FAS'tan Ödül

Schneider Electric'e "Prix de l’Indice Euronext-FAS IAS® Ödülü", Fransız Çalışan ve Eski Çalışan Hisse Sahipliği Dernekleri Federasyonu (FAS) tarafından verildi. FAS daha önce de Schneider Electric'i 2009, 2013 ve 2014'te de çalışan hisse sahipliği ödülüne sahip olmuştu.

Schneider Electric İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Olivier Blum, ödülle ilgili şunları ifade etti; "Global Çalışan Hisse Sahipliği Planı (WESOP) ile Schneider Electric'teki herkes işin sahibi olabiliyor ve ortak başarımıza katılıyor. Bu durum dünyanın en katılımcı şirketlerinden biri olma hedefimizi yansıtıyor ve bunun FAS tarafından da tanınması bize gurur veriyor."

WESOP, 1995 yılında başlatıldı. 2007'den bu yana her yıl yenilenen plan sayesinde Schneider Electric çalışanları şirketin başarısını kolektif bir şekilde paylaştı ve uzun vadede stabil ve sürdürülebilir bir hissedar grubu oluştu. 2018 WESOP, 40 katılımcı ülkeden %45 katılım oranıyla (52.000'den fazla çalışan), Schneider Electric tarihindeki en yüksek katılım oranlı plan oldu. Fransa dışında katılım oranı %41 olarak gerçekleşti. Bu, benzer Fransız şirketlerinin teklifleriyle karşılaştırıldığında son derece yüksek bir oran.

Schneider Electric yönetiminin stratejik hedefi, uzun vadeli uygulama yoluyla güçlü bir aidiyet ve sahiplik duygusu yaratmak ve çalışanlarını yalnızca şirket için değil aynı zamanda kendileri için inovasyon yapmaya teşvik etmek.

5 bölümden oluşan raporda; TİM'in “İhracatta Sürdürülebilirlik ve Yenilikçilik”yılı olarak ilan ettiği 2019'da hayata geçireceği İhracatta İlk Adım Seferberliği, Kadın Konseyi'nin yürüteceği İhracatta Sıfır Atık Seferberliği, İhracat Oyun Yazılımı gibi projelerinden oluşan eylem planı ile 5G (Güçlü Türkiye, Güçlü Ekonomi, Güçlü İhracat, Güçlü İnsan Kaynağı, Güçlü Altyapı ve İhracat Ekosistemleri) yol haritasına yer verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/schneider-electrice-fastan-odul_170178.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!