Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sebze Pazarı değil Alışveriş Merkezi

Ataköy Plus Alışveriş Merkezi, iki hafta önce açılmış olmasına rağmen alışveriş merkezi tutkunları tarafından hemen uğrak mekanı haline gelmiş. İstanbul Ataköy'de bir alışveriş merkezi daha açıldı. Ataköy Plus AVM'nin iç ve dış dizaynı diğer AVM'lerden biraz farklı. Dikdörtgen şeklindeki merkezde sebze pazarlarını andıran stantları görünce şaşırıp

Zaman CumaErtesi
Sebze Pazarı değil Alışveriş Merkezi

İstanbul'daki alışveriş merkezlerine geçtiğimiz hafta bir yenisi daha eklendi. Köşe başındaki bakkal ne ise artık İstanbul'da da alışveriş merkezi o demek. Ataköy'de açılan Ataköy Plus Alışveriş ve Yaşam Merkezi de 1,5 milyon dolara ulaşan fiyatları ile ünlü Ataköy Konakları'nın hemen yanı başında yer alıyor. Diğerleri gibi hemen hemen tüm markalar burada da yerlerini kapmış. Ataköy Plus Alışveriş Merkezi Yatırımcı Temsilcisi Muzaffer Gülöz de, "Yalnızca A grubu müşterilere hitap etmiyoruz. Ataköy Plus'ı, A'dan C'ye kadar geniş bir müşteri grubuna yönelik tasarladık." diyor.

Alışveriş merkezinin tasarımı da ilginç. Ufak bir elips çizerek bir kattaki tüm mağazaları gezebilmek mümkün. AVM içinde kaybolmadan ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Mağazalarla 'modern pazar' iç içe

Merkezin bir diğer özelliği de organik bir alışveriş merkezi hissini uyandırması. Orta yerde rengârenk meyvelere, hatta denizden yeni çıkmış balıkların satıldığı tezgâha rastlayabilirsiniz. Ayrıca gurme mağazalarında; tereyağı, bal, peynir, zeytin, pastırma, sucuk, çeşitli kurular ve yağlar var. İşin ilginç yanı ise bu mağazaların giyim mağazaları ile aynı katta olması. Sokakta geziyormuş hissini veren bu 'modern pazar' görünümü, alışveriş merkezlerinde pek alışık olmadığımız bir durum.

Çocuklar da unutulmamış

Ataköy Plus'ta çocukları ve çocuklu aileleri sevindirecek mini bir lunapark bulunuyor. Bin metrekare üzerinde ve 5. katta bulunan lunaparkta atlı karıncadan çarpışan otolara, uçan salıncaklara varana kadar pek çok detay yer alıyor.

ETİKETLER: gayrimenkul
http://www.yapi.com.tr/haberler/sebze-pazari-degil-alisveris-merkezi-_79298.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!