Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sekisui, Feza Ticaret ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

Japon kimya devi The Sekisui Chemical Group, dünyada az sayıda üreticisi bulunan ve sıcaklıkla genişleyebilme kabiliyetine sahip özel mikro küreciklerden oluşan ürünü ADVANCELL® EM’in Türkiye temsilciliği için Feza Ticaret’i seçti.

yapi.com.tr
Sekisui, Feza Ticaret ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

apon kimya devi The Sekisui Chemical Group, dünyada az sayıda üreticisi bulunan ve sıcaklıkla genişleyebilme kabiliyetine sahip özel mikro küreciklerden oluşan ürünü ADVANCELL® EM’in Türkiye temsilciliği için Feza Ticaret’i seçti. Faaliyette olduğu pek çok iş alanının yanısıra, yüksek performanslı plastikler konusunda dünya lideri olan The Sekisui Chemical Group, elektronik, otomotiv, medikal ve fonksiyonel yapılar alanlarında geliştirilmiş reçine karışımları, kalıplama ve yüzeylere fonksiyonellik kazandıran malzemeler kullanarak çözümler sunmakta. 1959 yılında kurulan ve dünyanın önde gelen kimyasal madde üreticileri ve ölçümleme cihazlarının Türkiye temsilcisi olan Feza Ticaret ise, bu vesileyle portföyüne çok özel bir ürün eklemiş oldu.

Sekisui Satış Müdürü Michael Schwittlinsky yaptığı açıklamada, anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve iki firma arasındaki işbirliğinin başarılı şekilde devamını diledi.

Feza’nın temsilciliğini üstlendiği ADVANCELL® EM’in mikrokürecikleri ısıtıldıklarında, iç kısımdaki düşük kaynama noktasına sahip hidrokarbon genleşirken, termoplastik kabuk da eş zamanlı olarak yumuşayarak ve genişleyerek içi boş bir balon şeklini alıyor. Söz konusu içi boş balonların kapalı bir hücre yapısı oluşturması sayesinde ADVANCELL® EM pek çok uygulamada (PVC, akrilik, epoksi, kauçuk, silikon vb.) mürekkep veya boya içerisine ilave edilerek şişirme ajanı olarak kullanılabiliyor. Özellikle tekstil, boya, plastik ve duvar kağıdı sektörlerinde sıkça kullanılan bir malzeme olan ADVANCELL® EM’in Türkiye pazarında da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sekisui-feza-ticaret-ile-distributorluk-anlasmasi-imzaladi_70186.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!