Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

YEM Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sektöre YEM'i Sorduk

Fulya’daki yeni hizmet binasında, yurtiçi ve yurtdışından gelen sektör temsilcilerini ağırlayan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 40. yılını unutulmaz bir geceyle kutladı. Aynı zamanda Yapı-Endüstri Merkezi’nin Fulya’daki yeni mekanının açılışının yapıldığı ve Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nün de sahibini bulduğu geceye, katılımın yoğun olması dikkat

yapi.com.tr



Fulya’daki yeni hizmet binasında, yurtiçi ve yurtdışından gelen sektör temsilcilerini ağırlayan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 40. yılını unutulmaz bir geceyle kutladı. Aynı zamanda Yapı-Endüstri Merkezi’nin Fulya’daki yeni mekanının açılışının yapıldığı ve Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü’nün de sahibini bulduğu geceye, katılımın yoğun olması dikkat çekti. Sektörün önde gelen isimlerini buluşturan YEM’in 40. yıl kutlama gecesinde, katılımcılara YEM’i sorduk.

Bülend Tuna

“YEM ile işbirliğini önemsiyoruz” TMMOB Mimarlar Odası Genel Başkanı Bülend Tuna: Yem gibi bir kuruluşun 40. yılını kutlaması ve bu 40 yıl içinde mesleğe sayılamayacak kadar çok katkıda bulunması önemli. Dilerim, bunu iyi değerlendiririz, onların önünü açan öneriler getiririz. Doğan Hasol ve YEM çalışanları ile Mimarlar Odası'nın çok yakın bir işbirliği var. Farklı sorunları farklı açılardan ele aldığımız bu işbirliğini önemsiyoruz. YEM’in yeni mekanı ise çok ideal, olanakları olan bir mekan. Böyle bir mekandan dolayı da kendilerini ayrıca kutluyorum. Yeni mekan, umarım YEM’in verimini daha da arttırır.

Bülent Özer
“YEM, dünyanın en iyi yapı endüstri merkezlerinden” Prof. Dr. Mimar Bülent Özer (MSGSÜ):45 yıl önce böyle bir projenin gerçekleşebileceğine bile inanmazdık, ama gerçek oldu. YEM, bugün dünyanın en iyi yapı endüstri merkezlerinden bir tanesi. Son derece mutluyuz.
Filiz Özer
Prof. Dr. Filiz Özer (MSGSÜ) : YEM’in yeni mekanı çok güzel olmuş. Burada olmaktan çok mutluyuz. Özellikle kitabevini beğendim, şimdi oraya bakacağım. (Gülüyor)
Ahmet Çuhadaroğlu
“Doğan Hasol ile iftihar ediyoruz” Çuhadaroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çuhadaroğlu: Doğan Hasol ile iftihar ediyoruz. Doğan Hasol ile İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’ni (İMSAD) birlikte kurmuştuk. Oğlum da daha sonra İMSAD yönetim kurulunda bulunmuştu. Doğan Hasol gibi bir dostumuz olmasından dolayı çok memnunum. Fakat bu kadar çalışkan olmasını kıskanıyorum. (Gülüyor) Yeni mekanınızı önceden de biliyordum zaten, ilk gördüğümde de çok beğenmiştim. İnşallah müşterileriniz daha da çoğalır.(Gülüyor)
Dündar Yetişener
“YEM’in 40. yılı demek yapı sektörünün 40. yılı demek” FibroBeton Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener: YEM’in 40. yılı demek Türkiye’de yapı sektörünün 40. yılı demek. Eğer bugün, Türkiye’de, yapı sektöründen bahsediliyorsa, bunun en büyük nedeni Doğan Hasol ve YEM’dir. YEM’in yeni yeri muhteşem olmuş. Girer girmez Murat Polat’la görüştük, dedim ki; “Bir yer bu kadar güzel olabilir!” O da “Bizim yerimiz de bu üstatların elinde ancak bu kadar güzel değerlendirilebilirdi” dedi.
Fethi Hinginar
“YEM’in Türk yapı sektörüne büyük katkıları var” Türk Ytong Sanayi A.Ş.Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Fethi Hinginar: YTONG olarak YEM’i çok uzun yıllardır tanıyoruz. Şahsen ben, hem YEM’i hem de Doğan Hasol’u 30 yıldır tanıyorum. YEM’in Türk yapı sektörüne gerçekten çok büyük, prestijli katkıları var. Sektörü hem yurt içinde, hem de yurt dışında çok iyi tanıtan bir kuruluşun, bugünlere gelmesi ve bu güzel mekana kavuşması ise ayrı bir mutluluk. YEM çalışanlarını kutluyorum.
Mustafa Sarıgül
"Bölgemiz güzel bir yer kazandı" Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül: Doğan Hasol’a, Hayzuran Hasol’a, Güven Cantürk’e çok teşekkür ediyorum. Doğan Hasol bir marka. Çok güzel bir çalışma yaptı. Bizim de buranın oluşmasına çok büyük katkımız oldu ve bu katkıdan dolayı da son derece mutluyum. Bölgemiz de böylesine güzel bir yer kazanmış oldu. Haber: Filiz YAVUZ Fotoğraflar: Mesut TUFAN

http://www.yapi.com.tr/haberler/sektore-yemi-sorduk_60857.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!