Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Sektörü Birlikte Büyüteceğiz”

ING Bank tarafından emlak sektörünün profesyonelleri, emlak danışmanları ve acenteler için düzenlenen 'Mortgage Zirveleri'nin ikincisi 5 Mayıs Çarşamba günü Ankara Sheraton Otel’de düzenlendi. Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) iş birliğiyle düzenlenen 2. Mortgage Zirvesi’ne Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in yanısıra

yapi.com.tr
“Sektörü Birlikte Büyüteceğiz”

ING Bank’ın, ilk olarak geçtiğimiz sene içinde düzenlediği “Mortgage Zirveleri”nin ikincisi, 5 Mayıs 2010 Çarşamba günü Ankara Sheraton Otel’de düzenlendi. Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) işbirliğiyle düzenlenen 2. Mortgage Zirvesi’ne ING Bank Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Vincent van den Boogert, TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in yanısıra Almanya’nın en büyük mortgage firması Interhyp’dan Robert Haselsteiner konuşmacı olarak katıldı.

“Birlikte büyüyoruz, gücümüze güç katıyoruz” temasıyla sektörün trendleri ve geleceğinin tartışıldığı zirvenin açılış konuşmaları ING Bank Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Vincent van den Boogert, TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir tarafından yapıldı.

“Her zaman emlakçıların yanındayız

ING Bank’ın 100 yılı aşkın deneyime ve 400 milyon Euro’luk konut kredisi bakiyesine sahip olduğunu belirten ING Bank Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Vincent van den Boogert, sadece finansman ihtiyaçları için değil, ev alımındaki her türlü ihtiyaç için çözüm önerileri geliştirdiklerini söyledi. ING Bank olarak emlakçılara her zaman destek olduklarını ifade eden Vincent van den Boogert, “Emlakçılarla sürekli i birliği içindeyiz. Bu işbirliğinin temellerini geçtiğimiz sene attık. İlk olarak geçen sene düzenlediğimiz 1. Mortgage Zirvesi, aramızda sağlıklı bir iletişim köprüsünün kurulmasını sağladı. Yıl boyunca da emlakçılara yönelik eğitimler, yurt dışı fuarlara birlikte katılım, emlak oda ve dernekleriyle imzalanan işbirliği anlaşmaları, sponsorluklar, MHB (Müşteri Hizmet Bedeli) prim ödemeleri gibi çeşitli konularda emlakçıların yanında olduk. Bu sene de sektöre verdiğimiz desteği artırarak devam ettireceğiz. ING konut kredileri için IPhone uygulamaları (ING iKonut), bölgesel sponsorluklar, pazarlama, müşteri ilişkileri, etkin çalışma ve finansal yönetim gibi konuları içeren eğitim programları ile sektörün gelişimine katkıda bulunacağız. Ayrıca potansiyel müşterilerin ev alma eğilimlerini analiz eden yeni ürünümüz ING Mortgage Barometre ile her ay sektörün nabzını tutacağız" dedi.

“ING Mortgage Barometre ile ihtiyaçları tespit edip, çözümler geliştiriyoruz”

Emlakçılar için önemli konuların tartışıldığı bir platform yaratmayı amaçladıklarını belirten ING Bank Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk ise, “Bugün burada ortak bir platform yaratmak için buradayız. Size yepyeni vizyonlar sunmak istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda sizleri, Almanya’nın en büyük mortgage firması Interhyp ile bir araya getirdik. Geleceğin ihtiyacı olan brokerlık sisteminin içinde sizlerden biri de olabilir. Bunu gerçekleştirmek için biz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız.

Sektörü hep birlikte büyütebilmek için gerekli tüm alanlarda yatırım yapıyoruz. Bu kapsamda son ürünümüz ise “ING Mortgage Barometre”. Barometre ile tüketicilerin ev satın alma iştahlarını ölçüyoruz ve buna göre de ihtiyaçlara en uygun çözümleri sunabiliyoruz.”
 
Uzman konuklar, emlakçılarla buluştu            

Zirveye katılan Almanya’nın en büyük mortage firması Interhyp’dan Robert Haselsteiner, “Almanya’da Mortgage Tedariği” başlıklı bir sunum yaptı.  Moderatörlüğünü Artunç Kocabalkan’ın yaptığı panelde ise Dr.Mahfi Eğilmez, Prof. Dr.Şükrü Kızılot, Doç. Dr. Yıldıray Yıldırım ve Hacı Ali Taylan sektörü tartıştı. Programda ayrıca, Dr. Burçin Doğru ‘Yakın Plan-Emlak Ofisi Analizi’, Bahçeşehir Üniversitesi Yrd. Doç.Dr. Emin Köksal ve Bilgi Üniversitesi Yrd. Doç.Dr. Orhan Erdem ise “ING Mortgage Barometre ile Yakın Geleceği Planlama” başlıklı sunumları gerçekleştirdi.

Zirve, Ali Poyrazoğlu’nun gerçekleştirdiği “Emlak danışmanlığında doruk satış vizyonu” gösterisi ile son buldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sektoru-birlikte-buyutecegiz_79245.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!