Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sel, Turizmi de Vurup Geçti

Bu yıl bölgeyi vuran seller ve aşırı yağışlar yüzünden, Artvin’in doğa harikalarından olan Karagöl’ün ziyaretçileri de azaldı. Borçka Karagöl Doğayı Koruma ve Tanıtma Derneği Başkanı Necip Kara, bu yıl yağışlar yüzünden Borçka ve Şavşat ilçelerinde sel, bazı kesimlerde de heyelanlar yaşandığını anımsattı.

Radikal Gazetesi
Sel, Turizmi de Vurup Geçti

Bu yıl bölgeyi vuran seller ve aşırı yağışlar yüzünden, Artvin’in doğa harikalarından olan Karagöl’ün ziyaretçileri de azaldı. Borçka Karagöl Doğayı Koruma ve Tanıtma Derneği Başkanı Necip Kara, bu yıl  yağışlar yüzünden Borçka ve Şavşat ilçelerinde sel, bazı kesimlerde de heyelanlar yaşandığını anımsattı.

Bu olayların yanı sıra havaların iyi gitmemesi nedeniyle turistlerin programlarını değiştirdiğini belirten Kara,  “Geçen yıl 25 bin yerli ve yabancı turistin geldiği Karagöl’ü bu yıl 21 bin kişi ziyaret etti. Karagöl’ün özellikle ekim aylarındaki manzarası çok güzel oluyor, ancak hava şartlarından ziyaretçi sayısında düşüş yaşanıyor” dedi. Şavşat’ta temmuz ayındaki selde beş kişi, Borçka ilçesinde ise eylülde beş kişi ölmüştü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sel-turizmi-de-vurup-gecti_73390.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!