Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şelale Park Hizmete Alınmadan Tahrip Oldu

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan Şelale Park, aradan 23 gün geçmesine rağmen hâlâ hizmete alınmadı. Parkın yürüyüş yollarında ot bittiği, bazı yerlerinde ise şimdiden tahribat olduğu öğrenildi.

yapi.com.tr
Şelale Park Hizmete Alınmadan Tahrip Oldu

Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan 10,4 milyonluk 'vizyon projesi' hâlâ hizmete giremedi. Cumhurbaşkanı’nın 2 Temmuz tarihinde Sakarya’nın Serdivan ilçesinde resmi açılışını yaptığı Şelale Park, üzerinden 23 gün geçmesine rağmen, hizmete alınmadı.

BirGün’de yer alan habere göre; ihalesi, Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından 30 Haziran 2017 tarihinde yapılan ve 10,4 milyon TL’ye mal olan Şelale Park, 2 Temmuz 2021’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi olarak açılsa da hizmete alınabilmiş değil.

Serdivan Belediye Başkanı tarafından “vizyon proje” olarak tanıtılan projenin şelale kısmına, deneme için su verildiği, eğim nedeniyle suyun havuzlarda durmadığı öğrenildi. Söz konusu suyun, önünden geçen Kenan Sofuoğlu Caddesi’ne aktığı öğrenildi. Bu sorunların çözülebilmesi adına yeni tadilatların yapıldığı bildirildi.

 “Vizyon projesi”nin hizmete alınmamasının ardından parkın yürüyüş yollarında ot bittiği, bazı kısımlarında şimdiden tahribat oluştuğu kaydedildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, projenin bir park değil bölgeye hiçbir katkısı olmayan bir yatırım olduğuna dikkat çekti. “Vatandaşın parasının harcandığı atıl haldeki bir yapı” diyen Dikbayır, bölgeye bu projeyle hiçbir değer katılmayacağının altını çizdi. Dikbayır, “Sakarya başta olmak üzere şehirlerimize böyle değer katmayacak yatırımlar yapılmamalı." diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/selale-park-hizmete-alinmadan-tahrip-oldu_186277.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!