Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seramiksan, Cersaie Fuarı’na Katıldı

Seramik sektörünün önemli firmalarından bir olan Seramiksan, yeni teknolojilerini ve birbirinden iddialı ürün gamını Cersaie Fuarı’nda sergiledi. 28 Eylül – 5 Ekim tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen, dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’deki Seramiksan standı büyük ilgi gördü.

yapi.com.tr
Seramiksan, Cersaie Fuarı’na Katıldı

Seramiksan, dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersai’ye katılarak ülkemizi başarıyla temsil etti. 28 Eylül - 2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda Seramiksan, yeni teknolojilerini ve iddialı ürün portföyünü sergiledi.

Yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması ve yapı kimyasalları ürünleri ile teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi açısından seramik sektörünün öncü markalarından olan Seramiksan, fuarda dünyanın en önemli üreticileri ile bir araya geldi ve ürünlerini uluslararası kullanıcıların beğenisine sundu. Fuarda Seramiksan, yeni teknoloji ürünleri; nano teknolojisi ile üretilen NanoTech granit karoları, dijital baskılı ürünleri ve yeni serilerini sergiledi.

Seramiksan İhracat Müdürü Rıfat Noyan, “Seramiksan olarak Cersaie Fuarı’na bu yıl üçüncü kez katıldık. Başta Nano teknolojisi ile parlatılmış parlak granitlerimiz, Lapatto ve Full-Lapatto serilerimiz ile Roto-digit (ink-jet) teknolojisi ile baskı yaptığımız Digiart karolarımız olmak üzere son teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürünlerimizi sergiledik. Dünyanın çeşitli yerlerinden, toplamda 62 ülkeden gelen ziyaretçilerin beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz büyük ilgi gördü.



Ziyaretçilerimiz ile yaptığımız görüşmelerin ticari açıdan ve deneyim olarak Seramiksan markasına ve sektörümüze büyük katkıları olduğuna inanıyoruz. Bu görüşmelerden ve fuarda katılımcı olan yerli – yabancı diğer seramik üreticilerinin stantlarında sergiledikleri yeni ürünlerinden seramik sektöründeki yeni eğilimleri inceleme fırsatı bulduk. Sektördeki trendin 30x90 cm, 60x120 cm gibi büyük ebatlardaki teknik granitlere ve ink-jet teknolojisi ile üretilmiş doğal mermer desenli ve ahşap görünümlü karolara doğru gittiğini gözlemledik.
Fuarda yaptığımız gözlemlere dayanarak, Türkiye’nin dünya seramik sektöründe konumunu gittikçe güçlendirdiğinden bahsedebiliriz. Yine mutlulukla belirtebiliriz ki Türk seramiği bazı önyargıları aşmaya başladı. Ülkemiz markaları fuara gelen ziyaretçiler tarafından daha tercih edilir ve güvenilir konuma gelmiş bulunuyor. Bu durumun Avrupa’da 3. büyük üretici konumunda olan Türkiye’yi daha üst seviyeye taşıyacağından eminiz.

Seramiksan olarak seramik teknolojisini elinde bulunduran İtalya ile kendi ülkesinde rekabet edebilir duruma gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu durumun artan bir ivme ile devam edeceğinden eminiz” diyerek, Cersaie izlenimlerini paylaştı.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/seramiksan-cersaie-fuarina-katildi_83166.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!