Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SeraPool ile, Her Cephede Sağlık ve Estetik Kazansın!

SeraPool, havuzların yıllar boyu aynı dayanıklılık ile, aynı estetik, sağlıklı ve hijyenik yapı içerisinde kullanıcısına hizmet etmesini sağlayan birikim ve kalite düzeyini, şimdi dış cephelerde de benzersiz bir seçenek haline getiriyor.

yapi.com.tr
SeraPool ile, Her Cephede Sağlık ve Estetik Kazansın!

lkemizin havuz kaplama malzemeleri alanındaki lider kuruluşu SeraPool, bugüne değin %100 porselenden meydana getirdiği ürünleri ile, havuzlara büyük kalite ve yenilikler getirdi. Havuz kaplama malzemelerinin en bilinenlerinden, en detaydaki çeşitlerine kadar tüm üyelerini porselenden imal ederek, bu eşsiz malzemenin işlenmesi konusunda geniş bir deneyim kazandı. SeraPool, havuzların yıllar boyu aynı dayanıklılık ile, aynı estetik, sağlıklı ve hijyenik yapı içerisinde kullanıcısına hizmet etmesini sağlayan birikim ve kalite düzeyini, şimdi dış cephelerde de benzersiz bir seçenek haline getiriyor.

Binlerce havuz kullanıcısını mutlu etmiş tecrübelere dayanan birikimi ile, yepyeni dış cephe kaplama malzemeleri üreten SeraPool, cephelerde yaşam boyu sürecek bir kaliteyi ve şıklığı hedefliyor. SeraPool’un dış cephe kaplamalarında kullanılmak üzere ürettiği malzemelerden biri 6x25cm, diğeri ise 12.5x25cm ebatlarında. Bu ürünler porselen mucizesinin bütün avantajlarını dış cephelere taşıyor.

Üyesi olduğu seramik ailesinin, dayanım ve görünüm açısından en üstün özelliklere sahip grubu olan porselen, çok yüksek ısılarda fırınlanarak büyük bir direnç, estetik ve uzun ömürlülük kazanıyor. %0.3 gibi minimum düzeydeki su emmesi ile, hem dona hem aside, hem de alkalilere son derece dayanıklı hale geliyor. Nesiller boyu insana hizmeti sürdürebilecek yapıdaki bu malzeme, SeraPool’un dış cephe kaplama ürünlerinde, yeni bir kullanım alanında hayat buluyor.

Porselen dış cephe kaplama ürünleri, binaların dış yüzlerinde farklı, ayrıcalıklı, kendine özgü estetiği olan, dekoratif bir görünüm yaratırken, maddi avantajları ile de ayrıcalıklı bir seçenek oluşturuyor. Bina ömrü kadar uzun ömürlü kullanım imkanı, binayı dış etkenlerden koruyan, ultraviyole ışınlardan etkilenmeyen, hijyenik bir sağlık kalkanı... Birbirinden farklı, zarif renklerin kombine edilmesiyle yaratılan orijinal tasarımlar... Ve kullanıcılara, dokusunu, canlılığını ilk günkü tazelikte muhafaza edecek dış cepheleri garantileyen mükemmel çözümler. SeraPool uzmanlığından, binaların cephelerine yansıyan harika ürünler, havuzlarda olduğu gibi, bu alanda da yeni bir dönemi başlatıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/serapool-ile-her-cephede-saglik-ve-estetik-kazansin_56453.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!