Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sevil’den Basmane’ye Gökdelen

İzmir’de Sevil Ailesi, Basmane Meydanı’na, Hilton’dan sonra kentin en yüksek ikinci binasını inşa etmeye hazırlanıyor. Aileye ait Sevkon Gayrimenkul Geliştirme Şirketi’nin kuracağı “Park Tower Residans&Offices”, 27 milyon Euro’ya mal olacak, 2011‘de tamamlanacak.

Milliyet EGE
Sevil’den Basmane’ye Gökdelen

İzmir’de Sevil Ailesi, Basmane Meydanı’na, Hilton’dan sonra kentin en yüksek ikinci binasını inşa etmeye hazırlanıyor. Aileye ait Sevkon Gayrimenkul Geliştirme Şirketi’nin kuracağı “Park Tower Residans&Offices”, 27 milyon Euro’ya mal olacak, 2011‘de tamamlanacak. Firma sahibi Nuri Sevil, yüksek yapı izinlerinin alındığını, temel için 20 metre aşağıya indiklerini söyledi. Bu bölüme altı katlı otopark ve seminer salonları yapacaklarını belirten Sevil, şöyle dedi:

“Bodrum katında, kongre yapılabilecek beş salonumuz olacak. Giriş katında banka ve kafeterya planladık. Ofisler ve rezidanslar bulunacak. İzmir’in ve İstanbul’un seçkin isimleri şimdiden yer ayırttı bile. Rakamları mümkün olduğunca uygun tutmaya çalıştık. Ofisler 350 bin-1.5 milyon Euro, rezidans ise 500 bin-2 milyon Euro arasında olacak. Kriz zamanı bizim yaptığımız cesaret göstergesi. Ancak İzmir’in bu projeye ihtiyacı var. Çünkü kentte ofis bazında prestij binası yok.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/sevilden-basmaneye-gokdelen_65766.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!