Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seyrantepe’yi Almaya Mecburum

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Seyrantepe projesi ihalesiyle ilgili şartnameyi aldıklarını belirterek, “Projeyi biz yaparsak 365 günde burada futbol oynanacak” dedi. Seyrantepe stadının bitirilmesi için yapılacak yeni ihaleye ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Aşçıoğlu, Seyrantepe’yi yapacak olan şirketin Ali Sami

Cumhuriyet Gazetesi
Seyrantepe’yi Almaya Mecburum

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Seyrantepe projesi ihalesiyle ilgili şartnameyi aldıklarını belirterek, “Projeyi biz yaparsak 365 günde burada futbol oynanacak” dedi. Seyrantepe stadının bitirilmesi için yapılacak yeni ihaleye ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Aşçıoğlu, Seyrantepe’yi yapacak olan şirketin Ali Sami Yen’in yerine de inşaat yapacağı için kendilerine cazip geldiğini ve ihaleye girmek istediklerini belirtti.

Geçen sene ihalesini kazandıkları eski Likör Fabrikası arazisine biri 55, diğeri 45 katlı iki rezidans düşündüklerini ve projeyi tamamlayarak belediyeye verdiklerini söyleyen Aşçıoğlu şunları kaydetti:

“Bunların altına çarşı yapmayı düşünüyorduk. Ancak çarşı çok küçük olacağı ve bölgedeki çarşılarla herhangi bir şekilde rekabet edemeyeceği için projenin çarşı kısmını iptal etmiştik. Şu anda belediyede olan projemizde çarşı yok. Seyrantepe projesi çıkınca bizim, çarşıyı yeniden yapma şansımız doğdu. Seyrantepe’yi almamız halinde mevcut projeyi büyük bir ihtimalle çöpe atacağız. Yeni baştan İstanbul’un siluetine yaraşır ve yakışır değişik bir proje yapmayı planlıyoruz. Biz Eren’i (Talu) bekliyorduk. Eren ile çarşıları birleştirecektik. Fakat birleştiremeyeceğimiz anlaşılınca biz çarşıyı iptal etmek zorunda kaldık. Şimdi hal böyle olunca alışveriş merkezini birleştirmek için Seyrantepe’yi mecburen almamız gerekiyor.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/seyrantepeyi-almaya-mecburum_70863.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!