Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Siemens’lerle Tanışma Hattı" Siemens Dünyasına Adım Attıracak

Siemens Ev Aletleri, yetkili satış noktaları dışında çağrı merkezi, internet sitesi ve mobil iletişim (IVR) gibi çok çeşitli kanallardan da ürünleri ile tanışma fırsatı sunduğu çok yönlü bir tanıtım çalışması başlattı. “Siemens’lerle Tanışma Hattı” kampanyası ile müşterilerini bir daha ayrılmak istemeyecekleri Siemens dünyası ile tanışmaya davet

yapi.com.tr
"Siemens’lerle Tanışma Hattı" Siemens Dünyasına Adım Attıracak

A href="http://www.siemens-home.com" target=_blank>Siemens Ev Aletleri ankastre ürünleri için 'anlatılmaz, yaşanır' diyerek, tüketicilerine yönelik çok yönlü bir tanıtım çalışması başlattı. “Siemens’lerle Tanışma Hattı” kampanyası tüketicilere Siemens ankastre ve solo ürünleri hakkında yetkili satış noktalarının yanı sıra, Siemens çağrı merkezi ve internet sitesi üzerinden de çok detaylı bilgi alma olanağı sunuyor. Siemens’lerle Tanışma Hattı kampanyasında 444 66 88 numaralı telefonu arayarak ya da siemens-home.com adresini tıklayarak Siemens ankastre ve solo ürünleri ile tanışmak mümkün. Kampanya, Siemens yetkili satıcılarına da en hızlı erişimi sağlıyor.

Siemens Ev Aletleri tanıtım çalışmalarının kapsadığı farklı mecralarda birçok yenilikçi uygulamayı da hayata geçirmeye hazırlanıyor. İnternette hayata geçireceği kişiye özel, rekor kıracak intertaktif uygulamalarla ilgi odağı olmaya hazırlanan Siemens Ev Aletleri, mobil iletişim üzerinden de tüketicilere ulaşıyor. Siemens’lerle Tanışma Hattı çalışmalarının bir parçası olarak önümüzdeki dönemde cep telefonlarına gönderilecek sesli mesajlar ile tüketiciler Siemens ankastre ve solo ürünleri ile tanışmaya davet edilecek. Cep telefonu mesajını da tanıdık bir isim, Zuhal Olcay seslendirecek. Mesajda Zuhal Olcay kendini tanıtarak Siemens markası ve ürünleri hakkında bilgi verecek.

Şaşırtan reklam filmi

Siemens’lerle Tanışma Hattı kapsamında hazırlanan 45 saniyelik yeni genel ürün imaj reklam filmi televizyon kanallarında gösterilmeye başladı. Medina Turgul DDB tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini Alphan Eşeli üstlendi. Böcek Yapım Şirketi’yle farklı mekanlarda dört günde çekilen reklam filminde, Siemens Tanışma Hattı’nı ünlü oyuncu Zuhal Olcay seslendiriyor.

Filmde yeni evli bir çift, kiralamak üzere gezdikleri evin mutfağını görüp hayal kırıklığına uğrayınca, yardıma Siemens’lerle Tanışma Hattı yetişiyor. Emlakçının kendilerine uzattığı telefonla şaşıran çift, aradıkları ankastre ve solo ürünleri Siemens dünyasında buluyor. Film bir taraftan Siemens’in yeniliklerle dolu dünyasına ulaşılabilirliğinin kolay ve hızlı olduğu mesajını verirken bir yandan da Siemens’in her zaman tüketicilerin yanında olduğuna vurgu yapıyor.

“Siemens ürünlerinin herkes için erişilebilir olduğunu göstermek istiyoruz”

Tanıtım çalışmalarında ister yetkili satıcı, ister çağrı merkezi ister web sitesi olsun herkesin dilediği mecrada Siemens ürünleri ile tanışabileceğini, Siemens dünyasının vazgeçilmezliğinin ancak yaşanarak anlaşılabileceğini dile getiren Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya şunları söyledi:

“Geniş kapsamlı tanıtım çalışmalarımızda öncelikli amacımız tüketicilerimize, Siemens markasının  benzersiz yeniliklerinin deneyimini yaşatmak. Yeni imaj kampanyamızla bunun için çok yönlü bir tanıtım çalışması başlattık. Markamızın prestijli imajının yanı sıra, erişilebilir olduğunu vurgulamak için müşterilerimizi Siemens’in yeniliklerle dolu dünyası ile tanışmaya çağırıyoruz. Siemens’in yenilikçi dünyası ile tanışanların, bir kez gördükten sonra bir daha vazgeçemeyecekleri her ürünü burada bulacaklarına inanıyoruz.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/siemenslerle-tanisma-hatti-siemens-dunyasina-adim-attiracak_80225.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!