Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sincan Belediyesi'nden On-Line Vergi Kolaylığı

Sincan Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmeden kolayca ödeme yapabilmeleri için on–line ödeme imkanı sunuyor. Belediyenin internet sitesine giren mükellefler, on – line tahsilat bölümünden çok kısa bir süre içerisinde işlemlerini tamamlayabilecek. 29 Mart 2009 tarihinde Yenikent ve Temelli Beldesi’nin Sincan’ın mahallesi olarak bağlanmasıyla

Hürriyet Gazetesi
Sincan Belediyesi'nden On-Line Vergi Kolaylığı

Sincan Belediyesi, vatandaşların belediyeye gelmeden kolayca ödeme yapabilmeleri için on–line ödeme imkanı sunuyor. Belediyenin internet sitesine giren mükellefler, on – line tahsilat bölümünden çok kısa bir süre içerisinde işlemlerini tamamlayabilecek. 29 Mart 2009 tarihinde Yenikent ve Temelli Beldesi’nin Sincan’ın mahallesi olarak bağlanmasıyla birlikte emlak ve ÇTV ödemelerinde veri transferlerinin geçişi nedeniyle on–line ödeme imkanı sunulamamıştı.

İnternetten ödeme hizmeti

Mali Hizmetler ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün gerekli teknik alt yapı çalışmalarını tamamlamasıyla birlikte artık internetten ödeme hizmeti de yeniden başlamış oldu.

Öte yandan, on – line ödemelerin yanı sıra isteyen vatandaşlar belediye emlak servisinde, ya da Fatih, Yenikent ve Temelli Mahallesi’nde bulunan Belediye Ek Hizmet Binası’nda da işlem yaptırabilecek. Kasım ayın sonuna kadar devam edecek olan ödemeler için mükellefler, Ziraat Bankası’na veya Posta Çekiyle de vergilerini ödeyebilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sincan-belediyesinden-on-line-vergi-kolayligi_73974.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!