Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sincan Göçüğü Arabayı Yuttu

İki hafta önce Sincan Misk Sitesi’nin otoparkında oluşan göçük bir otomobili yuttu. Araç sahibi Elif Özbek, “Foseptik çukurunun üstü asfaltla kapatılmış. Aracın içerisinde olsaydık istenmeyen şeyler yaşanabilirdi” dedi.

yapı.com.tr
Sincan Göçüğü Arabayı Yuttu

Sincan’a bağlı Fatih Mahallesi’nde yaklaşık iki hafta önce meydana gelen olay görenleri şaşkına çevirdi. Hürriyet Gazetesi'nden Mert Gökhan Koç'un haberine göre, Mevlana Sokak’ta yer alan Misk Sitesi’nin otoparkında meydana gelen göçük, site sakinlerinden Özbek ailesine ait bir otomobili yuttu. Göçüğün gece saatlerinde yaşanması nedeniyle kimse zarar görmedi. Büyük bölümü çukura gömülen otomobilde maddi hasar meydana geldi. Komşularının uyarısı sonucu sabah saatlerinden olaydan haberdar olduklarını belirten araç sahibi Elif Özbek, “Ucuz atlattık, göçük aracın başındayken yaşansaydı çok daha kötü sonuçlar olurdu” dedi.

Üç bin liralık hasar

Çukura düşen otomobilde ilk belirlemelere göre 3 bin TL’lik maddi hasar olduğunu belirten Özbek, şöyle konuştu: “Otoparkın olduğu yer daha önce foseptik çukuruymuş. Ancak önlem almayan ASKİ ekipleri üstünü asfaltla kapatmış. Olayın yaşandığı gece de arabamız aniden ortaya çıkan çukura gömülmüş. Hemen yandaki aracın da bir tekerleği çukurda kalmış fakat sahibi kendi çabasıyla çıkardı.”

Çekici istedik göndermediler

Aracın göçükten çıkarılmasının ardından ASKİ ekiplerinin hemen çukuru kapattığına dikkat çeken Özbek, “Aracımızın kaskosu yok. Belediyeden çekici istedik fakat talebimizi yerine getiremeyeceklerini söylediler. Belediyenin ihmali nedeniyle bir de çekici çağırmak zorunda kaldık. Olaydan sonra şikayetçi olduk ve dava açacağız” ifadelerini kullandı.

İkinci çukur tehlikesi

Göçüğün yaşandığı sırada araç başında olmadıkları için kazayı ucuz atlattıklarını belirten Özbek, “Araç başında olsaydık daha kötü şeyler yaşanabilirdi. Komşularımızdan sitenin diğer tarafında yine bunun gibi üstü asfaltla kapatılan bir foseptik çukuru olduğunu öğrendik. Yine benzer bir kaza yaşanmadan bu çukurlar için yetkililerin çalışma yapmasını istiyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sincan-gocugu-arabayi-yuttu_125408.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!