Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş 35. Yılında Nostalji Yapacak

'Ev değil keyifli yaşam alanları inşa etme' vizyonu ile 1974 yılında yola çıkan Sinpaş Grubu, 35. yılını dünyaca ünlü isimlerle kutlamaya başlıyor. Michael Bolton 2 Temmuz 2009’da, Julio Iglesias 22 Temmuz 2009’da ve Gloria Estefan da 3 Ağustos 2009’da Sinpaş’ın yıldız projeleri sponsorluğunda Kuruçeşme Arena’da sahne alacak.

yapi.com.tr
Sinpaş 35. Yılında Nostalji Yapacak

'Ev değil keyifli yaşam alanları inşa etme' vizyonu ile 1974 yılında yola çıkan Sinpaş Grubu, 35. yılını dünyaca ünlü isimlerle kutlamaya başlıyor. Michael Bolton 2 Temmuz 2009’da, Julio Iglesias 22 Temmuz 2009’da ve Gloria Estefan da 3 Ağustos 2009’da Sinpaş’ın yıldız projeleri sponsorluğunda Kuruçeşme Arena’da sahne alacak.

Grammy ödüllü Michael Bolton, Aqua City 2010 projesi sponsorluğunda geliyor. Michael Bolton, 2 Temmuz 2009 tarihinde İstanbul’da olacak. Ayrıca Ferhat Göçer de bu özel gecede kendisine eşlik edecek. Bir yıl önce de Sinpaş GYO’nun Bosphorus City projesinin tanıtımı için Türkiye’ye gelen Julio Iglesias, şimdi de Bosphorus City’nin performansını izlemek ve hayranlarıyla buluşmak için Bosphorus City sponsorluğunda 22 Temmuz 2009 tarihinde Kuruçeşme Arena’ya geliyor. Gloria Estefan ise, country yaşam tarzını modern bir mimari ile sunan Lagün’ün sponsorluğunda 3 Ağustos 2009 tarihinde Türkiye’ye geliyor. Albümleri tüm dünyada toplam 70 milyondan fazla satan Gloria Estefan’ın beş Grammy ödülü bulunuyor. Sanatçının eşi Emilio Estefan da eşini desteklemek üzere Türkiye’ye geliyor. Kendisi de bir gayrimenkul yatırımcısı olan Emilio Estefan, ayrıca Türkiye’de bulunan turizm gayrimenkul alanındaki yatırımları değerlendirecek.

Julio IglesiasJulio İglesias Saraylar projesine fikir babası oldu

Sinpaş GYO Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, yaz dönemi faaliyetler, etkinlik ve cirolarıyla ilgili bilgileri açıkladı. “Sinpaş’ın 35. yılını kutlamak adına tüm şirketlerimizi de içine alarak, firmalarımızın faydalanabileceği şekilde etkinlik programı yaptık. Konut odaklı bir firma olmamızdan dolayı, geniş kitlelere hitap etmek istiyoruz. İstanbul’un yıldız projelerini yaparak, Dünya starlarını İstanbul’a getirmeyi uygun bulduk. Ahmet San Organizasyon ile birlikte bu yıldızları İstanbul’a getirerek bir ilke imza atmak istiyoruz.” dedi.

Gacemer, "Geçtiğimiz yıl Bosphorus City’nin lansmanı için Türkiye’ye gelen Julio Iglesias’ın kendisi aynı zamanda bir gayrimenkul milyarderi. Bu nedenle projemizle sanatçı kimliğinin yanı sıra yatırım ve yaşam vizyonuyla da detaylı olarak ilgilendi. “Bosphorus City” projesinde Boğaz’a özgü semtleri incelerken bize Sarayları sordu. Biz Bosphorus City’i Ortaköy’e kadar projelendirmişken Julio’nun bu sorusuyla yeni bir etap olarak  Saraylar Bölgesini gündemimize aldık. Böylece Julio Igleisas bir anlamda Saraylar Bölgesinin ‘’fikir babası’’ oldu. Bosphorus City’nin devamı niteliğinde sarayların da içinde olduğu Saraylar Bölgesinde yaklaşık 600 konut olacak.. Bu projemizi de Eylül ayında lanse edeceğiz” diyen Gacemer, dünya starlarına ev sahipliği yaparak özellikle kapasitenin daha fazla olduğu Kuruçeşme Arena’da konserleri yapmayı uygun bulduk. 4 bin kişilik kapasitesiyle Kuruçeşme Arena’da tanıtım ve anlaşmaların maliyeti olarak toplam 1 milyon TL bütçe ayrıldı şeklinde ekledi. 

Michael Boltonİstanbul’un tanıtımı yapılacak

Ahmet San, etkinlikler için; “Sinpaş, düzenleyeceğimiz etkinliklerle dünya starlarına ev sahipliği yapacak. Bu etkinlikler sayesinde dünya çapında İstanbul’un reklamının yapılacağı düşüncesindeyiz. Özellikle Boğazın kenarında suyla bütünleşen bir mekan tercih edildi. Geçen yıl Sinpaş sponsorluğunda Julio Iglesias ile bir Türkiye turnesi yapmıştık. Bu yıl biraz daha olayın boyutunu büyütmek istedik. 'Yıldız proje üreten' Sinpaş’ı dünya yıldızlarıyla buluşturmak istedik. Türk ve yurtdışı kamuoyuna tanıtmaya yönelik bir seri organizasyon oluşturduk” diyen San, Sinpaş’ın görkemini vurgulamak ve İstanbul’da değişen sanat rüzgarlarını ve yaşamın Sinpaş projeleriyle birlikte daha kaliteli bir hale geldiğini de belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-35-yilinda-nostalji-yapacak_69679.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!