Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş Mourinho'yu Türkiye'ye Getiriyor

Real Madrid'in hocası Mourinho, liderlik anlayışını anlatmak üzere Sinpaş GYO tarafından 27-28 Şubat tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek 'Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı'nın konuşmacısı olarak Türkiye'ye gelecek.

yapi.com.tr / AA
Sinpaş Mourinho'yu Türkiye'ye Getiriyor

Real Madrid'in hocası Mourinho, liderlik anlayışını anlatmak üzere Sinpaş GYO tarafından 27-28 Şubat tarihlerinde İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek 'Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı'nın konuşmacısı olarak Türkiye'ye gelecek. Mourinho'nun katılacağı konferansın ilki 2009 yılında ABD'nin 42. Başkanı, William J.Clinton Derneği Kurucusu Bill Clinton ve Almanya 7. Başbakanı Şansölye Gerhard Schröder'in katılımıyla gerçekleşmişti.
    
Mourinho, 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından dünyanın en iyi teknik direktörü seçildi. Şimdiye kadar çalıştırdığı futbol takımlarıyla 6 lig, 4 kupa şampiyonluğu, 3 Süper Kupa, 2 lig kupası, bir UEFA Kupası, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.
Elde ettiği başarılarla kırılması zor bir rekora imza atan Mourinho, başarısının sırrını 27 Şubat'ta İstanbul'da Çırağan Kempinski'de ve 28 Şubat Ankara Sheraton Otel'de yapılacak ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı''nda anlatacak. 

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-mourinhoyu-turkiyeye-getiriyor_90710.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!