Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı Büyük Bir Çekişmeye Sahne Oldu

Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı, 7 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. IRC 1–2–3–4–5 ve Gezgin Sınıfı olmak üzere altı kategoride yapılan yat yarışına toplam 61 tekne katılarak birincilik kupası için mücadele etti. IRC 1 kategorisinde Infinity teknesi 1. olurken, IRC 4 kategorisinde yarışan Sinpaş Yapı teknesi ise 4. oldu.

yapi.com.tr
Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı Büyük Bir Çekişmeye Sahne Oldu

Konut projelerindeki su temalarıyla deniz yaşamına ve su sporlarına vurgu yapan Sinpaş Yapı, bu yıl da ‘İstanbul Boğaz Yat Yarışı’ sponsorluğu ile yelken sporunun gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. Boğazda, 7 Mayıs Cumartesi günü Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı yaşandı. İstanbul Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Boğazın en uzun ve renkli yarışında 61 tekne yer aldı. Su Ada önünden start alan tekneler, Çırağan Sarayı'nın önünden dönerek Anadolu Kavağı’ndaki Boğaz Komutanlığı’nda yarışı tamamladı.

Deniz trafiğine kapatılan boğazda, Sinpaş Yapı teknesinin de aralarında bulunduğu 61 tekne kıyasıya mücadele etti. Boğaz Komutanlığı’nda sona eren yarışta Infinity isimli teknesi ile katılan ekip IRC 1 kategorisinde birinciliği kazandı. Sinpaş Yapı teknesi ile yarışan Ümit Arca ve ekibinin de IRC 4 kategorisinde dördüncü olduğu yarışta, altıncı kategori olan Gezgin Sınıfı’nın 1.’si ise TEB Yıldız Cenoa 1 teknesi oldu.   

İstanbulluların da büyük ilgi gösterdiği yarışta, Sinpaş Grubu iştiraklerinden Yapımek A.Ş.’nin Genel Müdürü Ümit Arca, ekibi Murat Çelik, Mustafa Çelik, Ensar Çelik ve Yalın Yaltıraklı ile birlikte mücadele etti. 2010’da düzenlenen yarışlara da katılan ve genel klasmanda birinciliği kazanan Ümit Arca ve ekibinin hedefi, Türkiye genelinde yelken sporuna katkıda bulunmak ve dünyada yeni bir sınıf olan Platu 25 one design tekneleri Türkiye’ye kazandırmak. 

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-yapi-iyk-8-istanbul-bogaz-yat-yarisi-buyuk-bir-cekismeye-sahne-oldu_87282.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!