Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şişli'de 2 Katlı Ahşap Bina Yandı

Şişli'de gece saatlerinde 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası bina kullanılamaz hale geldi.

yapi.com.tr
Şişli'de 2 Katlı Ahşap Bina Yandı

Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde 12 Nisan Pazar gecesi Barakalar Sokakta bulunan 2 katlı ahşap binada yangın çıktı. Binadan alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Alevler kısa sürede tüm ahşap binayı sararken, bitişiğinde bulunan bir gecekonduya da sıçradı. Diğer gecekondularda oturan vatandaşlar da kendilerini hemen sokağa attı.

DHA’da yer alan habere göre; ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan binaya ve bitişiğinde alevlerin sıçradığı gecekonduya müdahale etti. Polis ekipleri olay yerinde önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bulundu.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, yanan ahşap bina kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sislide-2-katli-ahsap-bina-yandi_179506.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!