Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sistem Yapı Polska'nın Başına Giuseppe Rodelli Atandı

Çevre Teknolojileri sektörünün önde gelen şirketi Sistem Yapı, İtalyan Çevre Teknolojileri Uzmanı Giuseppe Rodelli’yi Polonya'da kurduğu yeni şirketi Sistem Yapı Polska’ya Ülke Müdürü olarak atadı.

yapi.com.tr
1


evre Teknolojileri sektörünün önde gelen şirketi Sistem Yapı, İtalyan Çevre Teknolojileri Uzmanı Giuseppe Rodelli’yi Polonya'da kurduğu yeni şirketi Sistem Yapı Polska’ya Ülke Müdürü olarak atadı.

Katanya Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Giuseppe Rodelli’nin; çeşitli ülkelerde inşaat ve mühendislik alanlarında gerçekleştirilen önemli projelerde 29 yıllık tecrübesi bulunuyor. Profesyonel iş hayatına petrokimya tesislerinde Elektromekanik Danışmanlığı yaparak başlayan Rodelli, 4 yıl endüstriyel ve sivil anahtar teslim projelerinde Satın Alma Müdürü olarak görev yaptı.

E.M.I.T’te 12 yıl Proje Müdürü ve Şirket Temsilcisi olarak görev yapan Rodelli, Sistem Yapı’ya transferi öncesi, aynı şirketin Mısır, Ürdün ve Türkiye’yi kapsayan Orta Doğu projelerinde 7 yıl süresince Bölge Müdürlüğü yaptı. Rodelli, Sistem Yapı Polska’ya atanmadan önce Sistem Yapı’nın İstanbul’daki merkezinde Teknik Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Sistem Yapı
30 yılı aşkın tecrübesiyle Çevre Teknolojileri sektörünün lideri olan Sistem Yapı’nın, ana faaliyet alanını, su ve atık su arıtma tesisleri, endüstriyel amaçlı proses suyu hazırlama sistemleri, katı atık bertarafı gibi çevre teknolojileri ile isale hatları, su-atık su ve kanalizasyon şebekeleri gibi altyapı inşaatları oluşturuyor.

Sistem Yapı son dönemde Avrupa pazarında kazandığı ihaleler ve gerçekleştirdiği projelerdeki başarısı ile global rakiplerinin çekindiği bir firma haline geldi. Mühendislik, Satın Alma ve İnşaat unsurlarını tek çatı altında toplayan ve Romanya’da “Yılın Müteahhidi” seçilen Sistem Yapı, 2007 yılını 120 milyon dolar ciro ile kapattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sistem-yapi-polskanin-basina-giuseppe-rodelli-atandi_59948.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • mr. rodelliyi oldukça başarılı romanyadan tanıdıgım kadarıyla YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!