Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Hattat’a Yine İzin Çıkmadı

"Sitede Yaşam" Konsepti Tiflis'te Satış Rekorları Kırdırttı

Gürcistan’daki Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis’teki yeni konut projesinde satış rekoru kırdı.

yapi.com.tr
"Sitede Yaşam" Konsepti Tiflis'te Satış Rekorları Kırdırttı

İnşaat şirketi Maqro Construction, Gürcistan’a 1772 konuttan oluşan bir konut projesi yaptı. Gayrimenkulde kira geliri ile amortisman süresini 7 yıla kadar indirme iddiasındaki proje, sunduğu yaşam ve yatırım fırsatları nedeniyle Gürcistan konut pazarı için rekor sayılabilecek bir satış başarısına da sahip oldu.

İki hafta önce Tiflis’te lansmanı yapılan proje, bünyesinde okul, havuz ve pek çok sosyal etkinlik alanlarını bulundurması gibi Gürcistan gayrimenkul sektörü açısından pek çok ilke imza atıyor.

115 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen projenin birinci etabındaki konutların yüzde 50’si 1 hafta içinde sahibini buldu. Green Diamond projesinin satışa çıkan ilk etabında 731 konut bulunuyor.

Maqro Construction’un 7 hektarlık alanda, 23 blokta 1772 konut olarak inşasına başladığı projede büyüklükleri 33 ile 250 metrekare arasında değişen, 2 odadan 6 odaya kadar  farklı daire tipleri bulunuyor.

Proje,  23.143 m2 iç yeşil alanı ve ulaşılabilir bir fiyatla Tiflis te yepyeni bir yaşam tarzı vaad ediyor. Bünyesindeki 3 yüzme havuzu, basketbol alanları, dış mekan spor alanları, 4 çocuk oyun parkı, ticari alanlar anaokul ve okuluyla kendi yaşam standartlarını arttırmak isteyen aileler için olanak sunan projede fiyatlar 25 bin dolardan başlıyor.

Maqro Construction Proje Geliştirme, PR, Pazarlama ve Satışlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Karaer,  yeni projenin satış başarısını ürünün doğru kurgulanmış olmasına bağladı. Optimal ev planları,  ulaşılabilir fiyatlama ve esnek ödeme koşullarına dikkat çeken Karaer, ayrıca Green Diamond sakinlerinin her türlü ihtiyacını site dışına çıkmadan karşılayabileceğini, bunun da yeni bir yaşam konsepti arayışındaki kitleleri cezbettiğini anlattı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sitede-yasam-konsepti-tifliste-satis-rekorlari-kirdirtti_145224.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!