Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SOM’dan AB Standartlarında Toplam Kalite Yönetimi

SOM Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş, yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonucunda, dünyanın önde gelen belgelendirme kuruluşlarından TÜV SÜD Management Service GmbH tarafından yapılan denetim ile ISO 9001:2000 Kalite Belgesi almaya hak kazandı.

yapi.com.tr
SOM’dan AB Standartlarında Toplam Kalite Yönetimi

b>SOM Kurumsal Gayrimenkul Değerleme A.Ş, yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonucunda, dünyanın önde gelen belgelendirme kuruluşlarından TÜV SÜD Management Service GmbH tarafından yapılan denetim ile ISO 9001:2000 Kalite Belgesi almaya hak kazandı. SOM Değerleme, kalite belgesi alarak sektöründe ilkler arasına girerken, Toplam Kalite Yönetimi’ni, Avrupa Kalite Yönetimi Fonu (EFQM) kriterlerine uygun biçimde yapılandıran Türkiye’deki ilk ve tek gayrimenkul değerleme şirketi oldu.

TÜV SÜD Management Service GmbH Sertifikasyon Merkezi, 22 Kasım 2007 tarihinde gerçekleştirdiği denetim sonucu, SOM Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin ISO 9001:2000 şartlarını sağladığını onaylayarak belgelendirdi. SOM AŞ. hizmet kalitesinin sürekliliği sağlamak amacıyla ISO 9001:2000 sistemini kurarken, stratejik yönetim, süreç y

Şirket yeniden yapılandı

SOM Değerleme yönetim ve hizmet birimlerinde toplam kalite yönetimi felsefesini yerleştirirken, Avrupa Kalite Yönetimi Fonu (EFQM) kriterlerine uygun olarak kurum ve departman bazında performans göstergelerini belirledi. Müşteri memnuniyetinin yanında çalışan memnuniyet analizleri yapıldı. Ayrıca, 'maliyet indirim Sistemi'ni, 'süreç analizi ve süreçlerle yönetim sistemi'ni ve '180 derece performans değerlendirme sistemi”ni de oluşturdu.

2007 yılında EFQM kriterleri temelinde yeni yapılanmalara giren SOM Değerleme, öngörülen büyümeyi de yakalama başarısı gösterdi. SOM A.Ş, 2008 yılında mükemmellik anlayışını benimseyen bir şirket olarak, tüm Türkiye’de uzman kadrosu ile müşterilerine daha da kaliteli bir hizmet sunarak, gayrimenkul değerleme sektöründe hızlı bir büyüme gerçekleştirmeyi hedefliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/somdan-ab-standartlarinda-toplam-kalite-yonetimi_59436.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!