Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Soyak, Türkiye’nin En Başarılı 10 Gencini Destekliyor

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençleri destekleyen Soyak, gençlerin liderlik yönlerini öne çıkararak toplumda pozitif değişimi hedefleyen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (Junior Chamber İnternational- JCI) bu yıl 15.’sini düzenlediği yarışmada ana sponsor olarak yer aldı.

yapi.com.tr
Soyak, Türkiye’nin En Başarılı 10 Gencini Destekliyor

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençleri destekleyen Soyak, gençlerin liderlik yönlerini öne çıkararak toplumda pozitif değişimi hedefleyen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (Junior Chamber İnternational- JCI) bu yıl 15.’sini düzenlediği yarışmada ana sponsor olarak yer aldı. 125 ülkede 200 bini aşkın üyesiyle faaliyet gösteren dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından JCI,  Türkiye’de de 17 şube ve 700 aktif üyeyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda 10 başarılı Türk gencinin topluma örnek teşkil eden faaliyetlerini desteklemek amacıyla düzenlenen 'Türkiye’nin On Başarılı Genci Yarışması - TOYP'ın ödül töreni, 2 Ekim 2009 Cuma günü İş Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Davetlilerden yoğun ilgi gören törende, yarışmanın ana sponsoru Soyak tarafından 'Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik' alanında 'Soyak Özel Ödülü' verildi.  14 yılda 140 finalist gencin katıldığı yarışmada 2009 yılında 'Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik' alanındaki çalışmalarıyla birinci olan Obengül Ejder, ödülünü Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk’ten aldı. Ejder, Kasım ayında diğer ülkelerin adaylarıyla beraber 'Dünya’da Yılın En Başarılı Gençleri Ödülleri' için yarışmaya hak kazandı. 

Törende konuşan Fatma Çelenk, ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerin gelişimini desteklemenin önemini vurgulayarak, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Çelenk, Soyak Holding’in sürdürülebilir gelişmeye ve daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmak hedefiyle çalışmalarına yön verdiğini ve örnek uygulamaları desteklediğini söyledi.  Çevreci uygulamalar ve etik yönetim ilkelerinin, Soyak Holding’in kurum kültürünün bir parçası olduğunu ifade eden Çelenk, bu iki konunun toplumların geleceğini şekillendirdiğini söyledi.  

Soyak Holding, sosyal sorumluluk alanında da çevre alanındaki projeleriyle öne çıkıyor.  Soyak’ın 2007 yılında İzmir’de başlatmış olduğu ve 2008 yılında İstanbul’a taşıdığı 'Geleceğe Bir Damla Sakla' projesi, su tasarrufu ve çevre bilincinin geliştirilmesi konusunda 2009 yılında da uluslararası platformda örnek vaka olarak sunulmaya değer görüldü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/soyak-turkiyenin-en-basarili-10-gencini-destekliyor_73023.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!