Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Spradon'dan Cazip Ödeme Koşulları

Bahçeşehir’in önemli inşaat projelerinden biri olan Spradon, ayrıcalıklı bir hayat sürmek isteyenler için kaçırılmayacak ödeme fırsatları sunuyor.

yapi.com.tr
1 Spradon'dan Cazip Ödeme Koşulları

ahçeşehir’in önemli inşaat projelerinden biri olan Spradon, ayrıcalıklı bir hayat sürmek isteyenler için kaçırılmayacak ödeme fırsatları sunuyor.

Kuzu Grup’un TOKİ ile birlikte gerçekleştirdiği Spradon Projesi, yüzde 40 peşin, kefilsiz, yüzde ”0” faiz ve 36 ay taksitli ödeme koşullarıyla satılıyor. Seçimden önceki son önemli seçimini Spradon’dan ev alarak kullanmak isteyenler; Bahçeşehir’in değerine değer katan Spradon Evler, Spradon Kuleler ile Spradon Teras Evler ve Spradon Residence içinden ihtiyacına ve bütçesine uygun olanı seçebilecek.

Doğru Tercih…
“Ayrıcalık içinde ayrıcalık” sunan Spradon Projesi, mimari ve peyzaj özellikleriyle Bahçeşehir’de ilk ve tek. Teknolojinin ön planda tutulduğu üstün güvenlik önlemleriyle huzurlu, konut erişimli otoparkıyla konforlu ve aktivite sahalarıyla keyifli bir yaşam sunan Spradon, tüm beklentilerinize cevap verecek.

Spradon’da bir ütopya gerçeğe dönüştü…
Çocuklar konusunda en az ebeveynleri kadar hassas olan Spradon, çocukların başrolde olduğu bir ütopyayı bu projeyle hayata geçirmiş oldu. Spradon, güvenin ve zihinsel gelişimin ön planda tutulduğu oyun alanlarının olduğu, sokaklarında arabaların olmadığı, korna gürültüsü yerine çocuk seslerinin hakim olduğu, güvenliğin tam olarak düşünüldüğü, yeşil alanın konut alanından daha fazla olduğu bir proje olarak çocuklara keyifli, ailelerine huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Bahçeşehir’in ilkleri Spradon’da…
Bahçeşehir’in Şanzelize’si olarak anılan Spradon projesinin konumlandırıldığı her bölgede, kendi içinde ayrı özellikleri olan ve mimari konsepti destekleyen tasarımlar uygulandı. Spradon projesi için özel olarak tasarlanan peyzaj konstrüksiyon elemanları (aydınlatma armatürü, oturma birimi, çöp kutusu, posta kutusu vs.) ile projenin ayrıcalığı bir kez daha vurgulandı.

Spradon Evleri
Spradon Evleri, yüzde 80’i yeşil olmak üzere, 80 bin metrekarelik bir yerleşim bölgesinde konumlandırılmış. 6+2 -müstakil villa, 4+2 - ikiz villa, 4+1 - bahçe dubleks, 3+1 - çatı dubleks ve 2+1 – daireleriyle Spradon; ayrıcalıklı yaşam kültürünü, aynı zamanda çeşitlendiriyor.

Spradon Kuleler
35.000 metrekarelik bir alanda beş adet kuleden oluşan Spradon Kuleler, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli konutlardan oluşmaktadır. Kuleler, güncel ve çağdaş bir yaklaşımla 21. yüzyıl insanına hak ettiği yaşamı sunuyor.

Spradon Teras Evleri ve Spradon Residence
Bahçeşehir’in ilk teras evleri yine Spradon’da hayat buluyor. Farklı yapısıyla dikkat çeken ve Akdeniz mimarisinin bütün özelliklerini yansıtan bu konutlar, teras farklılığı ile 3+1’den 6+1’e kadar değişen tiplerde tasarlandı.

Bahçeşehir’in ilk ve tek “residence”si olma özelliğini taşıyan Spradon Residence ise 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri ile kişiye birinci sınıf otel rahatlığı ve konforunu sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/spradondan-cazip-odeme-kosullari_54645.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • BU GÜZELLİKLERE BİR DE SATIŞ DEPARTMANI BİLGİLENDİRECEGİM DEDİĞİ GÜN DÖNSE.. BÖYLE OLUNCA DAİRE ALMAYA BİLE İNSAN KORKUYOR YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!