Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Stadyum Mimarları istanbul'da Buluşacak

Olimpiyat, Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası, İngiliz Premier Ligi gibi mega spor organizasyonlarının spor yöneticileri, mimar ve hizmet sağlayıcıları “Stadium Design & Development” Konferansı için nisan ayında İstanbul’a geliyor.

yapi.com.tr
Stadyum Mimarları istanbul'da Buluşacak

Türkiye’nin 2020 adaylık sürecinde son dönemece yaklaştığı bir dönemde İstanbul’da spor tesislerinin inşaatı ve işletilmesi konusunda dünya çapında otoritelerin katıldığı bir konferans düzenleniyor. 29 – 30 Nisan 2013 tarihlerinde Sheraton Maslak İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Stadium Design & Development” Konferansı Olimpiyat, Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası gibi mega spor organizasyonlarının spor yöneticilerini, mimarlarını ve inşaatçılarını İstanbul’a getirecek.

Konferans çerçevesinde stadyum tasarımı, inşaatı ve işletilmesi ile ilgili dünyadan en başarılı örnekler incelenecek; 2012 Londra ve 2016 Rio Olimpiyatları, 2010 Güney Afrika ve 2018 Rusya Dünya Kupası, ve İngiliz Premier Ligi gibi mega spor organizasyonlarında deneyim kazanmış dünya çapında spor yöneticileri ve mimarlar deneyimlerini konferans katılımcılarıyla paylaşacaklar.

2020 Olimpiyatları ve Avrupa Futbol Şampiyonası gibi projelerin Türkiye’de ortaya çıkaracağı yatırım fırsatları da konferans dahilinde incelenecek konular arasında. Konferans konuşmacıları arasında; 2012 Londra Olimpiyatları Masterplan Mimarı John Barrow, Singapur Ulusal Stadyumu Mimarı Clive Lewis, 2012 Londra Olimpiyatları Olimpiyat Tesisleri Genel Müdürü Clive Stephens, 2012 ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye İhale Lideri Orhan Gorbon gibi isimler bulunuyor.

“Stadium Design & Development” Konferansı, stadyum inşaatlarıyla ilgili birikimlerini paylaşmak isteyen ya da konuyla ilgili bilgi almak isteyen inşaat firmaları için de önemli bir iş geliştirme platformu işlevi görecek. Yapı sektöründen profesyoneller konferans süresince 2016 Rio Olimpiyatları, 2014 ve 2018 Dünya Kupası, 2014 Soçi Kış Olimpiyatları, 2014 İngiliz Milletler Topluluğu Oyunları gibi dev spor organizasyonlarının stadyum ve spor tesislerinden sorumlu yöneticileriyle ve bu projelerin dünyaca ünlü mimarlarıyla bir araya gelme fırsatı bulacaklar.

http://www.yapi.com.tr/haberler/stadyum-mimarlari-istanbulda-bulusacak_107124.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!