Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

STFA İnşaat Grup Başkanı Uğur Koyunoğlu Oldu

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

yapi.com.tr
STFA İnşaat Grup Başkanı Uğur Koyunoğlu Oldu

STFA Grubu’ndan yapılan açıklamaya göre; STFA Yatırım Holding iştiraklerinden STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na, sektörün deneyimli yöneticilerinden Uğur Koyunoğlu getirildi.

12 Temmuz 2017 tarihi itibari ile STFA İnşaat Grup Başkanlığı'nı üstlenen Uğur Koyunoğlu; İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Çalışma hayatına, 1980 yılında BTK İnşaat’ta Saha Şefi olarak başlayan Koyunoğlu ardından, 1987-2009 yılları arasında ENKA İnşaat’ta Proje Müdürü, Proje Direktörü, YK Üyesi, 2010-2012 yılları arasında Yapı Merkezi İnşaat’ta Genel Direktör olarak çalıştı. 2013-2015 yılları arasında Rönesans İnşaat İnşaat Grup Başkanı ve ardından İcra Komitesi Başkanı olarak görev yaptı.
 
Uğur Koyunoğlu, Libya, Fas, Katar, Cezayir, Belarus, Rusya, Ukrayna, Hollanda gibi ülkelerde, raylı sistem, fabrika,  endüstriyel tesis, tarama ve deniz yapıları, elektrik santrali, alışveriş merkezi, konut gibi birçok alandaki inşaat projelerinin yönetimini üstlendi.

STFA Yatırım Holding CEO’su Yetik Kadri Mert; “Grubumuzun sürdürülebilir gelecek hedefleri ve bu doğrultudaki stratejisi çerçevesinde, Sn. Koyunoğlu’nun İnşaat Grubu’na önemli katkılar sağlayacağına ve değer katacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.  

http://www.yapi.com.tr/haberler/stfa-insaat-grup-baskani-ugur-koyunoglu-oldu-_160237.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!