Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Studio Egret West'ten Park Hill




Sheffield’da yer alan Park Hill Projesi 1961 yılında tamamlandı ve başlangıçta radikal vizyonu ile ünlendi: gök kubbeyi algılama imkanı sunan sokaklar, ferah dubleks daireler, muhteşem manzarası, merkezi ısıtma sistemi ve modüler yapı sistemleri. Bu olumlu vizyon daha sonra kamusal alanın bozulması ve anti-sosyal davranışların yayılması sonucunda gölgede kaldı.

Buna bağlı olarak Sheffield kent konseyi, müşteri grubu ve İngiliz ortaklar Studio Egret West’i, Park Hill’i Sheffield ile entegre bir alan haline getirmek ve Park Hill’in kendi olanakları kapsamında bir hedef belirlemek üzere davet ettiler.

Studio Egret West, alandaki getto hissiyatını kırmak amacı ile geniş ve sıcak açık alanlar, kamusal ve özel alanlar tasarladı. Yeni çok katlı otopark mevcut araç sahipliğine cevap verirken, otoparkın alt kat kullanımları yeni bir sağlık merkezi, diş hekimi ve süpermarket olarak tasarlandı.  Bununla birlikte Yeni Village Green civarında fırından Fish & Chips dükkanına kadar 10 yeni mağaza ile uygunluk ve kullanılabilirlik sağlandı. Batı yönünde ise Sheffield şehir merkezine bakan bar ve restoranlardan oluşan yeni bir alan tasarlandı.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/haberler/studio-egret-westten-park-hill_96401.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!