Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Sultanbeyli’ye 3. Köprü Dopingi

Son yıllarda hızlı gelişimiyle dikkat çeken Sultanbeyli ilçesinde 3. köprü heyecanı yaşanıyor. Köprünün Sultanbeyli Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışları yatırımcıları bölgeye çekiyor.

yapı.com.tr
Sultanbeyli’ye 3. Köprü Dopingi

Anadolu yakasının hızlı gelişen lokasyonları arasında bulunan Sultanbeyli, ulaşım projeleri ve markalı konut projeleriyle değerini her geçen gün artırıyor. Hızla kabuk değiştiren ilçede 3. köprünün Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışları yatırımcıların iştahını kabartıyor. Anadolu yakasında yer alan en önemli otoyol bağlantılarına ev sahipliği yapacak olan Sultanbeyli, Kadıköy – Kartal metrosunun da bölgeye bağlanmasıyla ulaşım konusunda avantaj kazanmış olacak. Son yıllardaki yükselişiyle yatırımcının ilgisini çeken bölgede konut fiyatlarındaki büyük artış dikkat çekiyor.

Metrekare fiyatında artış

Sultanbeyli'deki yükseliş Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'nde de açıkça görülüyor. Endekse göre, bölgede satılık konut fiyatları geçtiğimiz yıldan bu yıla tam yüzde 57 oranında artış gösterdi. Metrekare ortalama konut fiyatının 2.726 TL'ye kadar ulaştığı Sultanbeyli'de kiralık konutların metrekaresi ise 10 TL ortalamasında. Hurriyetemlak.com verilerine göre Sultanbeyli’de satılık konut ilanlarında da büyük bir artış var. 2015 yılının ikinci çeyreğinde ilk çeyreğe oranla tam yüzde 66 daha fazla satılık konut ilanı verilmiş.



 

http://www.yapi.com.tr/haberler/sultanbeyliye-3-kopru-dopingi_133353.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!