Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Sürdürülebilir Bir Dünyada İnovatif Olan Kazanır”

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi.

yapi.com.tr
“Sürdürülebilir Bir Dünyada İnovatif Olan Kazanır”

Türkiye inşaat malzemesi sanayinin sürdürülebilirliğini ilgilendiren çevre, enerji, enerji verimliliği, iklim değişikliği politikalarının oluşturulmasına katkı vermek ve inşaat sanayisinde bu konularda gerekli işbirliklerin kurulması, farkındalığın arttırılması amacıyla Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Türkiye İMSAD üyelerinin iyi uygulama örneklerini sunduğu etkinliğin üçüncüsünde “İş Sağlığı ve Güvenliği, Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk” projeleri ele alındı.

Paylaşım Günleri’nde Sika Yapı Kimyasalları Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı Nazlı Çuhadaroğlu, Şişecam İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Pınar Bağlarbunarı, Işıklar Pazarlama Müdürü Dilek Karagöz Toruş birer sunum yaptı. Bu yılki konusu “İş Sağlığı ve Güvenliği” olarak belirlenen panelde konuşmacı üyeler firmaları için gerçekleştirdikleri iyi uygulama ve sürdürülebilirliğin sosyal boyutuyla ilgili proje örneklerini paylaştı.

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri hakkında bilgi veren Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Cihan Karamık, Türkiye İMSAD üyelerinin sürdürülebilirliğinin öneminin farkında olmasının çok güzel olduğunu, bu etkinliklere sadece inşaat malzemesi sektörünün değil başka sektörlerin de davet edilmesinin ülkemizde sürdürülebilirlik bilincinin oluşmasında ve uluslararası rekabette Türkiye İMSAD üyelerinin örnek oluşturmasında çok faydalı olacağını belirtti. Karamık, bundan önceki dönemde iki kez düzenlenen Sürdürülebilirlik Paylaşım Günleri’nin amacının sürdürülebilirliğin sosyal örneklerinin paylaşıldığı bir platform oluşturmak ve bunu genele yaymak olduğuna dikkat çekti. Bu toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği komitesinin de katkıların bulunduğunu ve bundan sonra çalışmalarına güç katarak devam edeceklerini dile getirdi.

Kerem Okumuş: “Sürdürülebilir bir dünyada inovatif olan kazanır”

2000 yılında küresel ilkeler sözleşmesiyle birlikte yenilikçi uygulamaların hayatımıza girdiğine dikkat çeken S360 Genel Müdürü Kerem Okumuş konuşmasında; “Sosyal sorumluluk projelerinin iş süreçlerine entegre etmemiz çok önemli, şirketin iş prensibine kaynak yönetebilmek, ortak değer yaklaşımı üretmek bir sosyal sorumluluk projesinin sürdürülebilir olmasının en büyük etkenidir. İşe entegre etmediğiniz sosyal sorumluluk projelerinin nefesi bir yerden sonra tükenecektir. Kurumsal sosyal sorumluluk alanında proje geliştirip projenin sürdürülebilir olmaması işinizin karlılığını destekleyecek operasyon içerisine girmekte fayda var. Toplumun sosyal sorunlarına dokunan, yeniliklerin olduğu projeler Kurumsal Sosyal Sorumluluk işlerinin sürdürülebilirliği için önemlidir” dedi.

Kerem Okumuş’un konuşmasının ardından “İyi Uygulama Örnekleri” hakkında paylaşımda bulunmak üzere, üzere Sika Yapı Kimyasalları Pazarlama ve Kurumsal İletişim Uzmanı Nazlı Çuhadaroğlu ve Işıklar Pazarlama Müdürü Dilek Karagöz Toruş sosyal sorumluluk alanında yaptıkları çalışmaları paylaşırken, Şişecam İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Pınar Bağlarbunarı, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/surdurulebilir-bir-dunyada-inovatif-olan-kazanir_151074.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!