Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SurPlot, Kamusal Alanların İnşaatında Yer Almaya Devam Ediyor

Armada Groupe, Güneşlitepe İlköğretim Okulu projesinde Surplot Pedestal Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri ürünleriyle yer aldı.

yapi.com.tr
SurPlot, Kamusal Alanların İnşaatında Yer Almaya Devam Ediyor

Güvenilir Yapılar
Klasik sistemlerde mümkün olmayan esnekliği sağlayan ve modern uygulamalara imkân tanıyan Surplot Pedestal seviye ayarlı ayakların her biri mininim 1.000 Kg taşıma kapasitelidir. Daha önce birçok okul, konser salonu, AVM, stadyum vb. kamuya açık ve insan sirkülasyonun yoğun olduğu projelerde tercih edilen Surplot Pedestal, başarısı kanıtlanmış güvenilir bir sistemdir.

Altyapı Sistemlerinde Modern Uygulamalara İmkân Tanır
Altyapı sistemlerine farkı bakış açıları getiren Surplot Pedestal seviye ayarlı ayaklar ile zemin arasındaki boşlukta kablolama ve tesisat döşeme yapılabilir. Açık derz sistemi sayesinde suyun kolay tahliye edilmesi sağlanır ve yüzeyde göllenmenin önüne geçilmiş olur. Yine bu özelliği sayesinde kaplama malzemesinin sıcaklık farklarına bağlı olarak deformasyona uğraması önlenir. Malzeme israfını ortadan kaldıran bu sistemin uygulaması da oldukça pratiktir. Demonte bir sistem olan Surplot Pedestal, uygulama esnasında ve sonrasında fazladan maliyeti ortadan kaldırır; hem uygulayıcıya hem kullanıcıya uzun vadede kazanç sağlar.

Tüm Açık Alan ve İç Mekân Projelerinde İdeal Çözümler Sunar
25 yıllık birikimi ile sektöre önemli katkılar sunan ARMADA Groupe, TSE kriterlerine sahip Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri'ni 2001 yılından beri üretiyor. Türkiye’deki Kalite güvencesi ve doğa dostu hammaddesiyle teras, balkon, kuru havuz gibi tüm açık alan ve iç mekân projelerinde ideal çözümler sunan SurPlot Pedestal, sektör profesyonellerinin birincil tercihi olarak, günümüzde 69 farklı ülkeye ihraç edilmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/surplot-kamusal-alanlarin-insaatinda-yer-almaya-devam-ediyor_185237.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!