Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Systemair HSK’ya İhracat Ödülü

Systemair HSK, 2019 yılında İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından iklimlendirme sektöründe Türkiye’nin en çok ihracat yapan 3’üncü şirketi olarak İhracat Ödülü’ne lâyık görüldü.

yapi.com.tr
Systemair HSK’ya İhracat Ödülü

Operasyonel verimliliğini son yıllarda maksimuma çıkaran ve hedef pazarların ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş ürünler üretebilen Systemair HSK, 2019 yılında İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından iklimlendirme sektöründe Türkiye’nin en çok ihracat yapan 3’üncü şirketi olarak İhracat Ödülü’ne lâyık görüldü. Son 10 senedir kendi sektöründe ihracat ödülü alan ilk üç firma arasında yer alan Systemair HSK, bu ödülü en çok klima santrali, rooftop ve fancoil ihracatı yapan 3’üncü firma olarak aldı.

İhtiyaca yönelik yoğun mühendislik gerektiren ve çalışma anlayışını bir üst seviyeye taşıyarak coğrafi şartlara göre farklı çözümler üreten Systemair HSK, iç tedariğin yanı sıra ihracata da odaklanıyor. Şirketin 2018 yılında Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde açılan yeni nesil fabrikası, Türkiye’de “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” anlamına gelen LEED Gold sertifikasyonuna sahip klima santrali fabrikası olma özelliğini taşıyor. Yaklaşık 28 bin metrekare alana kurulu fabrika, yılda 4 bin 500 adet klima santrali üretim kapasitesine sahip. Systemair HSK, fabrikasındaki üretim tesisinde ürettiği iklimlendirme ürünlerini 25 ülkeye ihraç ediyor. 2020 yılından itibaren ihracat faaliyetlerini Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlere yoğunlaştıran ve aynı zamanda Avrupa pazarındaki payını da artırmaya başlayan Systemair HSK, 2023 yılına kadar ihracat oranını yüzde 45’ten yüzde 70’lere çıkarmayı hedefliyor.  

Systemair HSK fabrika üretim hattı

Sektörün sayılı Ar-Ge merkezlerinden olan Systemair HSK Dilovası Ar-Ge Merkezi ile son dönem çalışmalarında dijitalleşmeye ağırlık veren ve sektöre öncülük yapan şirket, aldığı ödüllerle başarılarını kanıtlıyor. Bu alanda şirket, en son 2019 yılında Kocaeli Sanayi Odası’nın “Çizgi Üstünde 12. Yıl Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni”nde Marmara Bölgesi Makine Sanayi Büyük Ölçekli Kuruluş Ödülü’ne de lâyık görülmüştü.

Başta İstanbul Havalimanı olmak üzere, şehir hastaneleri, pandemi hastaneleri, stratejik savunma sanayi projeleri, Kuzey Marmara Otoyolu Tünelleri gibi dev projelerin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında maden sahaları, fabrikalar, AVM’ler, büyük çaplı konut ve ofis binalarının iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK; bu alanlardaki güçlü konumuna ek olarak 2020 yılı itibariyle ağır sanayi, gıda, petrokimya, endüstriyel mutfak, veri merkezleri ve ilaç sektörlerine odaklanmaya başladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/systemair-hskya-ihracat-odulu_182674.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!