Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Tahliye Kararı Verilen Binadan Çıkmadılar

Gaziosmanpaşa'da, 26 Eylül'de Silivri'de meydana gelen depremden önce yıkım kararı verilen iki binanın, deprem sonrası yapılan incelemelerin ardından acil boşaltılması istendi. Ancak kiralık yer aradıklarını söyleyen 5 aile ile binada herhangi bir hasar olmadığını iddia eden 2 iş yeri sahibi henüz binadan ayrılmadı.

yapi.com.tr
Tahliye Kararı Verilen Binadan Çıkmadılar

Gaziosmanpaşa’da Hürriyet Mahallesi’nde aynı temel üzerine kurulu 20 daire ve 2 dükkanın bulunduğu iki binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemelerinin ardından boşalttı.  DHA’da yer alan habere göre; 5 aile ise kendilerine verilen sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmış değil. 2 iş yerinin sahipleri ise herhangi bir zarar olmadığını iddia ediyor.

Binalara Riskli Yapı Kararı alınmış ve Temmuz ayında boşaltılması istenerek ev sahipleri binayı tahliye etmeleri için bilgilendirilmiş. Yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra zarar gören binalar için AFAD ve Belediye ekipleri de evlerin boşaltılması uyarısında bulundu. Binanın içerisinde ve dışında birçok dökülme olmasına rağmen Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün binanın tahliye edilmesi ve yıkılması yönündeki kararına itiraz eden bazı bina sakinleri yıkım istemiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tahliye-karari-verilen-binadan-cikmadilar_175406.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!