Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarabya Evlerinde Son Daireler

Tarabya Oteli üstünde, denize 800 metre uzaklıkta, eşsiz manzaraya sahip 13 bin metrekarelik arazi üzerinde BNS İnşaat tarafından tamamlanan Tarabya Evleri, 4 katlı 6 blok ve 48 daireden oluşuyor. İskanı alınmış olan ve oturumun başladığı butik proje, 3 yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, her daire için 2 otomobillik

yapi.com.tr
Tarabya Evlerinde Son Daireler

Tarabya Oteli üstünde, denize 800 metre uzaklıkta, eşsiz manzaraya sahip 13 bin metrekarelik arazi üzerinde BNS İnşaat tarafından tamamlanan Tarabya Evleri, 4 katlı 6 blok ve 48 daireden oluşuyor. İskanı alınmış olan ve oturumun başladığı butik proje, 3 yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, her daire için 2 otomobillik kapalı otopark gibi ayrıcalıklarla sakinlerine yüksek yaşam konforu sağlıyor. Bahçe katı ve normal kat ile birlikte bahçe ve çatı dublex seçeneklerinin de yer aldığı projede, pazarlama çalışmalarını gerçekleştiren RE/MAX Royal Ofisi, kalan az sayıdaki daireyi satışa sunuyor.

Tarabya Evleri’nde, 3+1 bahçe katı 180 metrekare, 4+1 ara kat daireler 210 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor. Boğaz’da yaşam ayrıcalığını, dublex konforu ile yaşamak isteyenler için ise, projede 230-250 metrekare aralığında bahçe dublex ve 340 metrekare çatı dublex seçenekleri yer alıyor.

Son deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen proje, bölgede Boğaz manzaralı tek yeni site olma özelliğine sahip bulunuyor. BNS Tarabya Evleri’nde, yer alan birçok aktivitenin yanı sıra, keyifli sohbetlerin ve sıcak komşuluk ilişkilerinin kurulduğu sosyal tesis ve 24 saat  hizmet veren elektronik güvenlik sistemi, huzurlu ve güvenli bir yaşam çevresi oluşturuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarabya-evlerinde-son-daireler_81063.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!