Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarabya'nın Rüya Evleri

Tarabya koyuna sadece 500 metre uzaklıkta inşa edilen Tarabya Rüya Evleri, proje fiyatları 725 bin dolar ile 1 milyon 50 bin dolar arasında değişen 10 adet daireden oluşuyor. Güncel İnşaat tarafından inşa edilen Tarabya Rüya Evleri’nde, tek blokta 3 çatı dubleks, 2 bahçe dubleks, 5 ara kat 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.

yapi.com.tr
Tarabya'nın Rüya Evleri

Tarabya koyuna sadece 500 metre uzaklıkta inşa edilen Tarabya Rüya Evleri, proje fiyatları 725 bin dolar ile 1 milyon 50 bin dolar arasında değişen 10 adet daireden oluşuyor. Güncel İnşaat tarafından inşa edilen Tarabya Rüya Evleri’nde, tek blokta 3 çatı dubleks, 2 bahçe dubleks, 5 ara kat 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki daireler, 180 metrekare ile 262 metrekare arasında yaşam alanı sunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan projede yerden ısıtmalı doğalgaz sistemi, merkezi vakumlu süpürge sistemi ve mutfaklarda ithal ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi ile fırın bulunuyor. Rahatlığın ön planda olduğu her dairede hidromassage, uydu, digitürk yayını ve ev sinema sistemi de yer alıyor.

Tarabya Rüya Evleri’nde sosyal alanlara da geniş yer ayrılıyor. Sosyal olanaklar arasında squash, açık - kapalı yüzme havuzu, 20 kişilik sinema salonu ve çocuk oyun parkının yanı sıra fitness, sauna,  bahçe içerisinde mini cafe bar, barbekü mangal alanı ve kamelya  bulunuyor. Tarabya Rüya Evleri’nde her daireye ait 2 araçlık kapalı otopark, bisiklet ve motosiklet parkı imkanı sunuluyor.

Tarabya Rüya Evleri’nin satış ve pazarlaması, RE/MAX Smart Ofis tarafından gerçekleştiriliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarabyanin-ruya-evleri_70901.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!