Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarihi Köşkler Caparol Ahşap Serisiyle Korunuyor

Kendine özgü mimarileri, ahşap dokularıyla tarihe tanıklık eden köşkler, Filli Boya Caparol Ahşap serisi ürünleri ile boyanıyor. Son olarak, İstanbul’da bulunan Adnan Adıvar Köşkü ve Edirne’de bulunan Ermeni Köşkü, Caparol Ahşap serisi kalitesiyle kusursuz koruma altına alındı.

yapi.com.tr
1 Tarihi Köşkler Caparol Ahşap Serisiyle Korunuyor

Kendine özgü mimarileri, ahşap dokularıyla tarihe tanıklık eden köşkler, Filli Boya Caparol Ahşap serisi ürünleriyle boyanıyor. Son olarak, İstanbul’da bulunan Adnan Adıvar Köşkü ve Edirne’de bulunan Ermeni Köşkü, Caparol Ahşap serisi kalitesiyle kusursuz koruma altına alındı. 

Halide Edip ve Adnan Adıvar tarafından Türkiye Kızılay Derneği'ne bağışlanan ve Atatürk’ün direktifleriyle de hemşirelik eğitimi için düzenlenen Adıvar Köşkü, bugüne kadar binlerce gencin sağlık ordusuna kazandırılmasına ev sahipliği yaptı. Köşk, aynı zamanda 'Sinekli Bakkal' romanının yazıldığı ve romanda Pembe Köşk olarak anlatılan köşk olarak biliniyor.

Edirne merkezinde bulunan dört katlı tarihi Ermeni köşkü ise dış cephelerini Caparol Ahşap serisiyle yenileyerek Butik Otel olarak hizmet vermeye devam edecek. 

Caparol Ahşap serisi ürünleri, özel UV filtreleri, ileri teknoloji ile üretilen biyolojik koruyucuları, üstün nefes alma ve su itme özellikleriyle köşklerin ahşap yüzeylerini güvenle koruyor. 

Tarihi Ermeni Köşkü

http://www.yapi.com.tr/haberler/tarihi-koskler-caparol-ahsap-serisiyle-korunuyor_76278.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • ben filli boya sertifikalıyım 10 senedir ahşap ve köşk işleri yapıyorum ama ithal boya HEMEL kullanıyordum. acaba filli o kadar kaliteli olur mu ahşapta? ve on sene garanti veriyor mu? tam bir ahşap hastasıyım saygılar YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!