Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tarihi Vefa Stadı Spor Kompleksi Olacak

Büyükşehir Belediyesi, Fatih'teki tarihi Karagümrük (Vefa) Stadı'nı kapalı spor salonu, kulüp binaları ve otoparktan oluşan spor kompleksine dönüştürecek.

Yeni Şafak Gazetesi /Gökhan Yılmaz



asımpaşa Stadı'nı 62 milyon YTL'ye yenileyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihi Fatih Karagümrük (Vefa) Stadı'nı spor kompleksine dönüştürmek için çalışma başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla başlatılan projeyle komplekse dönüştürülecek stadyumda, kapalı spor salonu, kulüp binaları, otopark ve stadyum bulunacak.

Stadı Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden koşulsuz olarak devraldıkları anda çalışmalara başlayacaklarını belirten Başkan Topbaş, "Stadın altı otopark olacak. Ayrıca kapalı spor salonu, konferans salonu da yapılacak. Proje 30 milyon YTL'ye mal olacak. Stadyumda, Süper Lig maçlarının yanı sıra büyük spor organizasyonları da yapılabilecek" dedi.

Modern bir tesis olacak

27 bin 752 metrekarelik alana sahip Vefa Stadı'nın altyapısı Süper Lig maçlarının oynanabileceği standartta düzenlenecek. Ayrıca 2 bin 799 metrekarelik alana, bin 49 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu yapılacak. Projede, kulüp yönetim binaları, soyunma odaları, sosyal tesisler, kafeteryalar ve otopark yer alacak.


http://www.yapi.com.tr/haberler/tarihi-vefa-stadi-spor-kompleksi-olacak_57899.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!