Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tasarımcı Adobe Türkiye'ye Geliyor

Tasarım şirketi Adobe, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki yıl Türkiye ofisini açacağını açıkladı. Adobe ayrıca, Türkiye'de Medyasoft ve Karakaya Grup'la ilerleme kararı aldı.

Yeni Şafak Gazetesi



asarım şirketi Adobe, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki yıl Türkiye ofisini açacağını açıkladı. Adobe ayrıca, Türkiye'de Medyasoft ve Karakaya Grup'la ilerleme kararı aldı. Toplantıda Adobe'nin gelecek 3 yılki vizyonunu ve pazar trendlerini anlatan Adobe Doğu Avrupa Bölge Direktörü Christopher Brennan, 2006'da ve 2007'nin ilk yarısında Adobe'nin gelirlerini yüzde 31 artırdığını söyledi.

İnternet kullanımının büyük bir hızla arttığını belirterek, "İnternette gelişen yeni iş modelleriyle birlikte, kurumların internet harcamalarını yüzde 18 artırmayı planlıyoruz. Bu trendleri iyi değerlendiren Adobe geleceğe yatırım yapıyor. Çok yakında müşterilerimize yepyeni ürünler sunacağız. Adobe, gelecek yıllarda tasarım, geliştirim, yayıncılık ve iletişim çözümleri, server, uygulama, dijital ve mobil yayıncılık, web hizmetleri gibi farklı yatay ve dikey pazarlarda büyümeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tasarimci-adobe-turkiyeye-geliyor_55691.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!