Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taşeron Sınav Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak?

Taşeron sınavları yapılmaya devam ediyor. Bazı kurumlarda hala sınavlar gerçekleşirken bazı kurumlar taşeron sınavı sonuçlarını açıkladı bile. Peki taşeron sınavları sonrası kadroya geçiş işlemleri ne zaman tamamlanacak. Taşeron işçiler ne zaman kadrolu olacak?

yapi.com.tr
Taşeron Sınav Sonuçları Ne Zaman Belli Olacak?

Taşeron sınavları gerçekleşmeye devam ederken bazı kurumlar taşeron sınavı sonuçlarını yayınladı, bazı kurumlar ise taşeron işçilerin kadroya alınması için gerçekleştirdiği sınavlara devam ediyor. Sözcü'de yer alan habere göre taşeron sınavlarına henüz girmemiş olan işçiler ne gibi sorular sorulacağını merak ederken, sınavları tamamlayan işçiler ise sonuçlara gözünü dikmiş durumda…

Kadroya geçmek için güreş tuttular
Edirne Belediyesi Hukuk İşleri Müdür Vekili İbrahim Doğan başkanlığında 5 kişiden oluşan heyet, adayları sözlü ve uygulamalı sınava tabi tutuyor. Son olarak, belediye adına başta Kırkpınar Yağlı Güreşleri olmak üzere güreşlere katılan 15 pehlivan ile belediye bandosunda görevli 29 müzisyen sınava girdi. Pehlivanlar, sözlünün ardından geçtikleri uygulamalı sınavda hünerlerini ortaya koydu. Birbirleriyle güreş tutan pehlivanlar ayrıca, rakiplerini yenmek geliştirdikleri taktik oyunları uygulamalı gösterdi. Pehlivanlardan Serkan Makas, “Kadroya geçmek için girdiğim sınavda, rakiplerimizi hangi oyunlarla, nasıl yendiğimizi gösterdik. İnşallah başarılı olup, belediyenin kadrolu pehlivanı olurum” dedi.

Taşerona kadro sınavı sonrası ne olacak?
Sınavın uygulanmasının ardından sınav kuruluna itiraz 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanını ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılacak. Bu tarihler tavsiye niteliği taşıdığından değişkenlik gösterebilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

Taşeron kadroya geçiş sınavından geçmek için kaç puan alınmalı?
Sınavın yazılı ve sözlü sınav şeklinde yapılması halinde, adayın sürekli işçi kadrosuna geçirilebilmesi için yazılı sınavdan en az elli (50) puan alması, sözlü sınavda da başarılı bulunması şart olacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/taseron-sinav-sonuclari-ne-zaman-belli-olacak_164039.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!