Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tavşanlı’da TOKİ Konutlarından 4 Blokun Kaba İnşaatı Tamamlandı

Tavşanlı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Tavşanlı’da inşa edilen 192 konutun bulunduğu 8 bloktan 4’ünün kaba inşaatı tamamlandı.

Zaman
1 Tavşanlı’da TOKİ Konutlarından 4 Blokun Kaba İnşaatı Tamamlandı

avşanlı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Tavşanlı’da inşa edilen 192 konutun bulunduğu 8 bloktan 4’ünün kaba inşaatı tamamlandı.

Diğer 4 blokta ise temellerin atıldığı bildirildi. Temeli 8 Ocak’ta atılan konutların müteahhidi MAB firması sahibi Hakkı Morkoç, inşaat çalışmalarının belirtilen süreden daha önce tamamlanacağını açıkladı. İnşaat alanındaki çalışmalar hakkında bilgi veren MAB firması Proje Müdürü İsmail Uluç ise, 8 bloktan oluşan 192 konutun 4 bloğunda karkas çalışmalarının tamamen bittiğini belirterek, “Tünel kalıp şeklinde yapımına devam ettiğimiz inşaatımızda tuğla duvar, alçı ve fayans işleri de kaba inşaatla birlikte tamamlanacak.” dedi. Binaların teslim tarihinin 30 Kasım 2005 olduğunu, ancak kendilerinin çalışmaları 30 Eylül 2005 tarihinde bitirmeyi planladıklarını söyleyen Uluç, blok duvarlarının içeriden ısı yalıtımlı olarak inşa edildiğini kaydetti. Anahtar teslimi şeklinde dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmelerine imkan sağlayacak konutlar, yapılacak maliyet hesabının ardından belirlenen fiyatlarla Tavşanlı’da kurada kazanan kişilere inşaat bitiminde teslim edilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tavsanlida-toki-konutlarindan-4-blokun-kaba-insaati-tamamlandi_26413.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • merhaba ben de toki den bir daire almak istiyorum gerekli konuda yardımcı olursanız memnun olurum. sitkipinar-43@hotmail.com YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!