Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TBMM ‘Şezlong’ Sorununa El Attı

TBMM, Antalya’nın Kemer ilçesindeki iki tatil köyünün, “kıyıya şezlong açma” kavgasına hakemlik edecek. Bütün tarafları toplantıya çağırdıklarını belirten TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Yahya Akman, “Halka açık olması gereken yerlerin birileri tarafından parsellendiği açık. Bunun nasıl engelleneceği konusunda, tarafların görüşlerini alarak bir

Milliyet Gazetesi
TBMM ‘Şezlong’ Sorununa El Attı

TBMM, Antalya’nın Kemer ilçesindeki iki tatil köyünün, “kıyıya şezlong açma” kavgasına hakemlik edecek. Bütün tarafları toplantıya çağırdıklarını belirten TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Yahya Akman, “Halka açık olması gereken yerlerin birileri tarafından parsellendiği açık. Bunun nasıl engelleneceği konusunda, tarafların görüşlerini alarak bir karara varacağız” dedi.

Dilekçe Komisyonu; çit, tel örgü, hendek ve kazık gibi engeller oluşturularak sahillerin halkın kullanımına kapatılmasını, bugün gerçekleştireceği toplantıda masaya yatıracak. Türkiye’nin bütün kıyı kentlerinden üst üste şikayetler gelmesi üzerine harekete geçen komisyon, en çok Kemer’deki Simena ve Marco Polo tatil köylerinin “şezlong” kavgası üzerinde odaklandı.

Kemer’de büyük kavga

Simena Hotel Genel Müdürü Günaydın Atar’ın TBMM’ye yaptığı başvuruya göre, 800 kişi kapasiteli tatil köyünün sahiline 180 şezlong konulabiliyor. Yandaki boş bölgeye geçmeleri ise Marco Polo Tatil Köyü sahiplerince engelleniyor. Atar, Marco Polo yetkililerinin “Burayı kendi otel misafirlerimize dahi kullandırmıyoruz” diye karşı çıktıklarını söyledi.

Marco Polo Oteli ise kıyı bölgesini saksılı çiçeklerle çevirirken, 4 dilde “lütfen bölgeye şezlong ve minder koymayın” uyarısının bulunduğu bir tabela koydu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tbmm-sezlong-sorununa-el-atti_76093.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!