Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TEBA Irak İhalelerini Şifre İle İnternetten İzleyecek

Teba Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Baygan, Irak’ta yapılacak ihaleleri internet üzerinden izleyebilmek için gerekli şifreyi aldıkla

Ticaret



Teba Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Baygan, Irak’ta yapılacak ihaleleri internet üzerinden izleyebilmek için gerekli şifreyi aldıklarını kaydetti.

Baygan, Irak ihalelerinin sadece internet üzerinden izlenebildiğine dikkat çekerek, ABD’deki şirketleri Worldsel Limited Company’nin gerekli şifreyi almayı başardığını söyledi.

Irak’tan ihale alan ABD’li Bechtel firmasından temin ettikleri bu şifreyle bir anlamda ihalelere katılabilmek için “ön kabul” yaptırdıklarını kaydeden Baygan, şöyle konuştu:

“ABD’den Worldsel, Türkiye’den de Ente A.Ş. ve Baygan A.Ş. olarak Irak’ta ihale alan ABD’li Bechtel firmasına başvuru yaptık. ABD’deki firmamız ihalelerle ilgili bilgilere internet üzerinden ulaşabilmek için gerekli şifre kodunu aldı. Isıtma-Soğutma-Klima (ISK) alanında yeterli bir firma olduğumuzu göstererek listelere girdik.”

İlk etapta ABD’deki şirketle girişimde bulunduklarını belirten Baygan, yakında Ente ve Baygan şirketleri olarak da şifre alabileceklerini söyledi.

ABD’DE ÜRETİM

ABD’nin West Virginia eyaletinde bulunan Fredericksburg fabrikasında özel klima santralleri ürettiklerini bildiren Baygan, Teba-Customair markasıyla yaptıkları ürünlerin yasal zorunluluklar nedeniyle sadece iç aksamlarının ABD’den, diğer parçalarının ise Türkiye’den getirildiğini söyledi.

Tamamen Teba teknolojisiyle üretilen ürünleri, ABD’deki prestijli projelere uyguladıklarını kaydeden Baygan, şöyle konuştu:

“Sipariş üzerine üretilen bu özel klima santralleri, ABD pazarındaki büyük projelerde ünlü markalarla rekabet ediyor. NASA, Hava ve Deniz Kuvvetleri, üniversiteler, araştırma laboratuvarları ve alışveriş merkezleri gibi önemli projelere ürün temin etmeyi başardık.”

AVRUPA’NIN ÜÇÜNCÜ LABORATUVARI

Öte yandan Baygan, Teba ISK’nın İzmir Torbalı’daki fabrikasına Türkiye’nin ilk ve Avrupa’nın üçüncü akreditasyon laboratuvarını kurmaya başladıklarını dile getirdi.

Dünyadaki kalite sistemlerine uygun mal üretildiğinin tespit edildiği akredite laboratuvarının kurulmasıyla, Ar-Ge çalışmalarına hız vereceklerini dile getiren Baygan, “Dünya pazarlarında ancak farklı olursak tutunabiliriz. Bunun için ne üretirsek üretelim, teknolojimizin kendimizin olmasını istiyoruz. Ar-Ge çalışmalarında bizi en çok zorlayan akreditasyon konusunu da Türkiye’nin ilk akreditasyon laboratuvarını kurarak çözüyoruz. Bu laboratuvar sadece Türkiye’ye değil yurtdışından gelecek taleplere de cevap verebilecek” diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teba-irak-ihalelerini-sifre-ile-internetten-izleyecek_4675.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!