Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TEBAR A.Ş. Laboratuvar Yatırımlarını Artırıyor

Yalıtım sektöründe CE işaretlemesine yönelik uygunluk değerlendirme hizmeti veren ve bu anlamda Türkiye’nin ilk onaylanmış test laboratuarı olan TEBAR A.Ş, laboratuvar alt yapısına yönelik yatırımlarını artırıyor. Isı yalıtım levhaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, sandviç paneller, su yalıtım örtüleri, shingle ve yalıtım camı üniteleri gibi

yapi.com.tr
TEBAR A.Ş. Laboratuvar Yatırımlarını Artırıyor

Yalıtım sektöründe CE işaretlemesine yönelik uygunluk değerlendirme hizmeti veren ve bu anlamda Türkiye’nin ilk onaylanmış test laboratuarı olan TEBAR A.Ş, laboratuvar alt yapısına yönelik yatırımlarını artırıyor. Isı yalıtım levhaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, sandviç paneller, su yalıtım örtüleri, shingle ve yalıtım camı üniteleri gibi yalıtım malzemeleri de dâhil olmak üzere CE işareti kapsamındaki ürünlerin sayısı 350’yi buluyor.

2009 yılının yalıtım sektörü için zorlu bir yıl olduğunu hatırlatan TEBAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Şen, “Mayıs 2009’dan beri ürünlere CE belgesi veriyoruz. TEBAR A.Ş. olarak, hızlı bir büyümeye imza attık. Yalıtım malzemeleri ürün gamımızı genişletiyoruz. Seramik yapıştırıcıları da dahil olmak üzere toplam 7 ürünü daha bünyemize ekledik. Dolayısıyla deney gamımızı iki katına çıkardık. Yeni ürünleri test etmek için teknolojije yatırım yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) tarafından yalıtım malzemesi üreten kuruluşların test ihtiyacının Türkiye’de en kısa sürede ve en uygun maliyete sağlanması amacıyla kurulan ve ‘yalıtımda kalitenin güvencesi’ söylemiyle yola çıkan TEBAR A.Ş. (Test Belgelendirme Araştırma ve Geliştirme Tic. A.Ş.) 27 Mayıs 2009 tarihinde Avrupa Birliği’nin ilgili yayın organında yayınlanarak, Türkiye’nin ilk onaylanmış akredite laboratuvarı olarak tanınmıştı. Bugüne kadar yaklaşık 50 ürünü belgeleyen TEBAR A.Ş, aynı zamanda üreticilerin alt yapılarında olmayan bazı deneyleri gerçekletirerek sektörün kalite alt yapısının gelişmesine katkı sağlıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/tebar-a-s-laboratuvar-yatirimlarini-artiriyor_80177.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!