Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TEİAŞ, Astor ile 45 Milyon TL Anlaşma İmzaladı

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)’nin 2015 Yılı Yatırım Programında yer alan ve projesi ile belirlenmiş toplam 27 adet Güç Transformatörü ve yedeklerinin temini için yapılan uluslararası ihale sonuçlandı.

yapi.com.tr
TEİAŞ, Astor ile 45 Milyon TL Anlaşma İmzaladı

Astor AŞ 24 güç transformatörü ve yedeklerinin teminine hak kazandı. İhale bedeli 45 milyon TL olarak açıklandı. İmzalanan sözleşme ile Astor elektrik iletim ve dağıtımında kullanılan transformatör üretimi ile ülkemiz enerji üretimine yüzde 100 yerli üretim ile katkı sağlayacak…

TEİAŞ ile Astor arasında yapılan sözleşmeye göre söz konusu transformatörler ( 7 adet 154/33,6 Kv-50/62,5 MVA Güç Transformatörü, 15 adet 154/33,6 Kv-80/100 MVA Güç Transformatörü, 2 adet 154/33,6 Kv-80/100 MVA GIS Güç Transformatörü) 270 günde teslim edilecek.

Bu sözleşme sayesinde sektördeki istihdam oranını da arttıracağız

Astor AŞ Genel Müdürü Enver Geçgel: “Enerji çağında yaşadığımız bugün ihtiyaç duyduğumuz enerjinin büyük bir çoğunluğunu elektrik enerjisi oluşturuyor. Elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan transformatörlerin üretimini gerçekleştiren ASTOR, enerji kaynaklarını verimli ve çevreye duyarlı şekilde değerlendirip ülke ve dünya refahına en yüksek katkıyı sağlayabilmek amacı ile yatırımlarını gün geçtikçe arttırarak sektöründe öncü firma pozisyonunda hızla ilerliyoruz.

Yatırımlarını gün geçtikçe artırarak sektöründe en büyük yerli üretici firma olma yolunda ilerleyen ASTOR A.Ş. bu büyüme ile bünyesine istihdam yerleştirmeye başlayacak. 30 yılı aşkın bilgi ve deneyim ile Sincan OSB de 36.000 m2 alanda kurulu fabrikamızda yapılan “yüzde yüz yerli “ üretimler ile 58 den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teias-astor-ile-45-milyon-tl-anlasma-imzaladi_141318.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!