Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tekel'in Beykoz'daki Rıhtım Alanı Satıldı

ÖYK, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi'nin mülkiyetinde bulunan İstanbul Beykoz'daki eski Paşabahçe İçki Fabrikası ile aynı yerde bulunan iskele-rıhtım ve dolgu alanının, 303 milyon 100 bin lira bedelle, “As Asya Gayrimenkul Paz. İnş. Taah. Otom. Oto Kir. Tur. Kamuoyu Araşt. Reklam Hiz. ve Matbaa. Dayanıklı Tük. Mamulleri

Hürriyet Gazetesi
Tekel'in Beykoz'daki Rıhtım Alanı Satıldı

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri Anonim Şirketi'nin mülkiyetinde bulunan İstanbul Beykoz'daki eski Paşabahçe İçki Fabrikası ile aynı yerde bulunan iskele-rıhtım ve dolgu alanının, 303 milyon 100 bin lira bedelle, “As Asya Gayrimenkul Paz. İnş. Taah. Otom. Oto Kir. Tur. Kamuoyu Araşt. Reklam Hiz. ve Matbaa. Dayanıklı Tük. Mamulleri Gıda Maddeleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi”ne satılmasına ve devredilmesine karar verdi.

ÖYK'nın söz konusu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kurul, ihale konusu varlıkların, bu şirketin İdare tarafından verilecek süre içinde satış ve devir sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya ihale şartnamesinin öngördüğü yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, ihale sonucunda ikinci durumda bulunan “Hasan Sever İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi”ne satılmasına ve devredilmesine, bu şirketin de satış ve devir sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya ihale şartnamesinin öngördüğü diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde de geçici teminatının İdare lehine irat kaydedilerek ihalenin iptal edilmesine karar verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tekelin-beykozdaki-rihtim-alani-satildi_70726.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!