Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tekfen İnşaat, İspanyol Müteahhitlik Firması Technicas Reunidas ile Görüşmelere Başladı

Tekfen Holding A.Ş, bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin, Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş'nin (TÜPRAŞ) projesi için İspanyol Technicas Reunidas firması ile mukavele görüşmelerine başladığını duyurdu.

yapi.com.tr / AA
Tekfen İnşaat, İspanyol Müteahhitlik Firması Technicas Reunidas ile Görüşmelere Başladı

Tekfen Holding A.Ş, bağlı ortaklığı Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin, Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş'nin (TÜPRAŞ) projesi için İspanyol Technicas Reunidas firması ile mukavele görüşmelerine başladığını duyurdu. Tekfen Holding'in KAP'ta yayımlanan açıklamasında, Tekfen İnşaat'ın mukavele görüşmelerine başlamasına ilişkin bilgi verildi.
    
Açıklamada, Holdingin bağlı ortaklıklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin, TÜPRAŞ'ın Fuel Oil Dönüşüm Projesi'nin (Residue Upgrading Project) P1 ve P2 paketleri için projenin ana müteahhidi olan İspanyol Tecnicas Reunidas firması ile mukavele görüşmelerine başladığı belirtilerek, mukavelenin kısa bir süre içerisinde imzalanmasının beklendiği kaydedildi. Projenin büyüklüğü ve süresine ilişkin bilgilerin mukavelenin imzasıyla beraber kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/tekfen-insaat-ispanyol-muteahhitlik-firmasi-technicas-reunidas-ile-gorusmelere-basladi_89474.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!