Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Teknik Yapı Deluxia Projesini Görücüye Çıkardı

Teknik Yapı, Batı Ataşehir'deki son arazisinde hayata geçireceği Deluxia projesini 29 Ocak'ta satışa çıkaracak. Firma, 275 milyon TL'lik bütçeyle inşa edilecek olan ve 702 konutun yer alacağı projeyi, 2012 yılının mart ayında tamamlayacak.

Referans Gazetesi
Teknik Yapı Deluxia Projesini Görücüye Çıkardı

Teknik Yapı, Batı Ataşehir'deki son arazisinde hayata geçireceği Deluxia projesini 29 Ocak'ta satışa çıkaracak. Firma, 275 milyon TL'lik bütçeyle inşa edilecek olan ve 702 konutun yer alacağı projeyi, 2012 yılının mart ayında tamamlayacak.

İstanbul'da dün gerçekleştirilen basın toplantısında Deluxia projesi hakkında bilgi veren Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, projenin, 482 dairelik "Deluxia Palace" ve 220 dairelik "Deluxia Suites"ten oluşacağını dile getirdi. Durbakayım, "Araziyi peşin paraya almanın avantajını kullanarak, lüks kavramını erişilebilir fiyatla sunacağız" dedi. Durbakayım, metrekare fiyatının 3430 ile 4200 TL arasında olduğunu kaydetti. Kaliteden ödün verilmeden oluşturulan fiyatların bölgedeki alternatif projelerdeki fiyatlardan daha düşük olduğuna işaret eden Durbakayım, projelerin 37 ile 131 metrekare arasında olacağını, fiyatların ise 135 bin ile 458 bin TL aralığında olduğunu kaydetti.
 
Las Vegas'tan esinlendi

Deluxia'yı Las Vegas'taki binalardan birtakım alıntılar yaparak projelendirdiklerini ifade eden Durbakayım, iki bölüm halinde planlanan projenin 482 daireli "Deluxia Palas" bölümünün saray ihtişamını yansıttığını, 220 daireli "Suites" bölümünün ise daha yüksek bir lükse hitap ettiğini söyledi. Öncelikle genç çiftler, beyaz ve mavi yakalı yöneticiler, gelecek için risksiz yatırım aracı arayanların müşteri kitlesi arasında yer aldığını ifade eden Durbakayım, "Ataşehir'deki son büyük proje olarak dikkati çeken Deluxia Palace'ın en önemli farklılıklarından biri, birbirinin görüntüsünü kesecek binaları ortadan kaldıran bir konut projesi olması. Projenin diğer önemli albenisi ise müşterilerine sunduğu farklı bir yaşam konsepti olacak. Site güvenliğinden çamaşırhanesine, lobi hizmetinden her türlü spor faaliyetlerine, kat hizmetlilerinden kişisel bakım ünitelerine kadar 5 yıldızlı otellerde yer alan hizmetler yer alacak" dedi.

Durbakayım ayrıca, doğru bölgede doğru proje üretmek için arazi arayışında olduklarını da söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teknik-yapi-deluxia-projesini-gorucuye-cikardi_76076.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!