Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Teknik Yapı'nın Tercihi de Veneta Cucine

Teknik Yapı'nın Tercihi de Veneta Cucine

yapi.com.tr
Teknik Yapı'nın Tercihi de Veneta Cucine

br/> Temsilciliğini Değişim Mühendislik’in gerçekleştirdiği Veneta Cucine marka İtalyan mutfaklar, ülkemizin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Teknik Yapı’nın da tercihi oldu.

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı’nın inşa ettiği çok sayıda projede kullanılan Veneta Cucine mutfaklar firmanın son dönemde gerçekleştirdiği Umutcan Apartmanı’nın da tercihi oldu. Şaşkınbakkal Ülkü Sokak’ta inşa edilen binanın tüm mutfakları, Veneta Cucine.

Mimari projesi, iç mimarisi ve çevre düzenlemesi Teknik Yapı Proje Grubu tarafından gerçekleştirilen binada, Veneta Cucine’nin geniş ürün yelpazesinden Ethica, Carrera, P400, Meridianna ve Hesperia modelleri kullanıldı.

Konutların mimarisinde kullanılan dingin renkler ve tasarım detaylarıyla mekanlarda ferahlık duygusu yaratılırken, tercih edilen mutfaklarda da aynı çizgi desteklendi.
Fonksiyonelliğin estetikle buluştuğu özel bir yaşam alanı sunan birbirinden özel mutfak tasarımı ile keyifli çözümler sunan Veneta Cucine mutfakları, diğer tüm projelerde olduğu gibi bu projede de iyi düşünülmüş detayları ile de hayatı kolaylaştırıyor.

İlkeli hizmet anlayışı, estetik, fonksiyonel, benzersiz ve yaşamı kolaylaştıran tasarımlar, orjinal italyan oluşu, kaliteli üretim, satış sonrası hizmette yakaladığı ayrıcalık, kazanılan her müşteriyi kazanılmış bir dost olarak algılaması ve tabi ki güçlü bir ekip Veneta Cucine'nin sektörde edindiği bu önemli yere gelmesinde etkin rol oynayan özelliklerinden bazıları.


http://www.yapi.com.tr/haberler/teknik-yapinin-tercihi-de-veneta-cucine_31439.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!